Vanquish ME

Beskontaktna liposukcija stomaka najnovije generacije

ŠTA JE BTL VANQUISH ME?

Vanquish ME je namenjen za redukciju obima stomaka uništavanjem masnih ćelija pomoću visokofrekventnog elektromagnetnog polja. Vanquish Me aparat radi po principu radiotalasa, međutim ono što ga čini posebnim je što je beskontaktan. Iskusićete osećaj intenzivne toplote, ali bez bola.

EFEKTI VANQUISH ME APARATA

Svojom frekvencijom Vanquish ME deluje isključivo na masne ćelije što dovodi do smanjenja obima u tretiranoj regiji za 2 do 8 cm i do 2 kg u težini posle serije tretmana. Ova tehnologija selektivno zagreva tvrdokorne masne naslage topeći ih, izazivajući odumiranje masnih ćelija, a višak se metabolički eliminiše iz organizma.

KAKO IZGLEDA TRETMAN VANQUISH ME APARATOM?

Aplikator Vanquish ME aparata precizno se postavlja na samo 1cm iznad stomaka. Tokom tretmana dolazi do lokalnog zagrevanja tkiva, koje klijent oseća kao intezivnu toplotu. Tretman traje 45 minuta, a tokom tretmana prave se dve kratke pauze zbog regulisanja toplote. Posle tretmana na tretiranoj regiji pojavljuje se blago crvenilo, tkivo je pomalo osetljivo, ali sve prolazi za nekoliko sati.

KOLIKO VANQUISH ME TRETMANA JE POTREBNO?

Broj tretmana je individualan, u proseku je potrebno uraditi 4 tretmana. Možda će Vam biti potrebni dodatni tretmani u zavisnosti od Vašeg stanja. Za optimalne rezultate važno je pratiti plan tretmana koji je osmišljen za Vas. Rezultati će u većini slučajeva nastaviti da se poboljšavaju u narednih nekoliko meseci. Tretmani se rade nedeljno, a prvi rezultati su vidljivi nakon dve do tri nedelje kada se preporučuje merenje obima. Vanquish Me može se po potrebi kombinovati sa drugim neinvazivnim metodama kao što su lipoliza i Venus Legacy aparat.

OPŠTE PREPORUKE TOKOM TRETMANA?

Idealno bi bilo povećati unos tečnosti (vode) dva dana pre, na dan tretmana i četiri dana nakon tretmana. Ovo doprinosi prijatnijem osećaju tokom tretmana kao i efikasnijim rezultatima.

DA LI POSTOJI OPORAVAK NAKON VANQUISH ME TRETMANA?

Nakon tretmana Vanquish Me aparatom, osećaj toplote i crvenila je uobičajen, traje nekoliko sati i spontano prolazi. Nema perioda oporavka nakon tretmana i klijenti se mogu odmah vratiti svakodnevnim životnim aktivnostima.

VIDEO O TRETMANU

SLIKE PRE I POSLE TRETMANA