Profhilo

Idealan tretman za lifting lica i vrata prirodnim hijaluronskim gelom

Profhilo je trenutno jedan od najpopularnijih antiage tretmana u svetu koji je izazvao ogromnu pažnju u svim svetskim life style magazinima.
Dobio je veliki broj nagrada u svetu na osnovu velikog broja kliničkih studija.

Šta je Profhilo ?

Profhilo je proizvod koji sadrži najveću koncetraciju hijaluronske kiseline u gelu na tržištu (64mg/2ml), i odličan je antiage saveznik u borbi protiv starenja kože.
Profhilo procedura poboljšava hidrataciju, tonus, teksturu i elastičnost kože.
Sadrži potpuno prirodnu hijaluronsku kiselinu termički stabilizovanu, bez dodatka BBD-a supstance koja hemijski umrežava hijaluron kako bi duže trajao. Proces stabilizacije hijalurona je neophodan da bi se duže zadržao u koži i odoleo razgradnji od strane enzima hijaluronidaze koji se nalazi u našem telu i koji razgrađuje hijaluron.
Profhilo je prirodni hijaluronski gel sa produženim dejstvom, sastoji se od velikih i malih molekula hijalurona koji se zahvaljujući nanotehnologiji postepeno oslobađaju u koži.

Koji su efekti Profhilo procedure?

 • Momentalno vidljiv lifting efekat, neposredno nakon ubrizgavanja hijalurona
 • Poboljšava tonus kože
 • Stimuliše sintezu kolagena
 • Intezivno hidrira kožu i daje joj blistav sjaj
 • Bolja teksutura kože
 • Smanjuje se dubina bora

Kako Profhilo deluje?

Profhilo deluje na tri nivoa:

 1. Profhilo dovodi do stimulacije fibroblasta- ćelija koja proizvodi kolagen i elastin, što koži daje elastičnost, čvrstinu i prirodni volumen.
 2. Profhilo utiče na obnavljanje i očuvanje adipocita- ćelija potkožnog tkiva, što koži daje potporu i fiksaciju na određenim lifting tačkama lica i vrata.
 3. Profhilo utiče na keratinocite- ćelije na površini kože koje koži daju svež izgled i blistav ten.

Kome se Profhilo preporučuje?

Profhilo se preporučuje svima koji žele diskretan volumen celog lica, bolji tonus, hidrataciju, kožu koja izgleda zdravo i sjajno.
Preporučuje se i mlađim pacijentima, koji žele da spreče opuštanje kože, stimulišući proces regeneracije na određenim liftning tačkama.
Preporučuje se i pacijentima koji već imaju aplikovane filere i potrebno je sprečiti opuštanje kože (stimulisati fiksaciju na određenim tačkama), a da se pri tom ne izazove neželjen, preteran volumen odgovarajuće regije.

Koja je razlika između hijaluronskih filera i Profhilo preparata?

Hijaluronski fileri se koriste za nadoknadu volumena u određenim regijama kao što su npr. jagodice, brada, jawline (vilična regija), usne i nakon njihove aplikacije hijaluronski fileri ostaju na mestu duži vremenski period.
Za razliku od njih, Profhilo se nakon aplikovanja ravnomerno raspoređuje u potkožno tkivo gde stimuliše fibroblaste koji produkuju kolagen i elastin, a vezivanjem vode obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju.

Kako se izvodi tretman Profhilo?

Najpre se koža dezinfikuje antiseptikom, zatim se nanosi anestetik u vidu kreme koji stoji 15ak minuta.
Profhilo se ubrizgava veoma tankom iglicom u 5 ključnih tačaka na licu, a to su:

 • Najistaknutija tačka jagodice
 • Koren nazolabijalne bore
 • Brada
 • 5 ugao donje vilice

Profhilo se aplikuje u bolusu na 4mm dubine, širi se radijalno 2 -2.5cm u okolno tkivo stimulišući regenerativne procese.

Koja je količina materijala potrebna?

Za celo lice je potrebno 2ml Profhilo tretmana. Odličan lifting efekat je i u regiji vrata. Vrat se injektuje u 10 ključnih tačaka, takođe je potrebno 2ml za regiju vrata.

Kada su vidljivi prvi rezultati nakon Profhilo tretmana?

Rezultati su iz dana u dan sve bolji, a prvi rezultati se vide za nekoliko dana kada je potrebno da koža počne intezivnu produkciju kolagena i elastina.

Koliko je tretmana potrebno?

Potrebno je uraditi seriju od 2 tretmana. Drugi tretman se radi nakon 28 dana.
Profhilo ostaje u koži tokom 28 dana tako da za dugotrajne rezultate tretman je potrebno ponoviti. Tokom dejstva Profhilo tretmana hijaluronska kiselina se postepeno oslobađa, vraća hidrataciju, obnavlja masne ćelije potkožnog tkiva i povećava količinu kolagena.

Koliko dugo traju rezultati?

Efekat Profhilo tretmana traje 6 meseci, nakon čega se procedura može ponoviti.

Koliko dugo traje Profhilo tretman?

Profhilo tretman traje veoma kratko, svega par minuta, jer se injektuje u 5 ključnih tačaka na licu tehnikom PPP (point per point) na dubinu od 4mm u zonama gde nema većih krvnih sudova.

Da li je tretman bolan?

Procedura je gotovo bezbolna i nakon par sati možete se vratiti svakodnevnim aktivnostima.
Nakon tretmana nema iritacije i crvenila, najčešće se vide blaga ispupčenja na mestima uboda, koja nestaju vrlo brzo – najčešće za par sati, dajući lep zategnut izgled i blistav ten.

Ko izvodi proceduru Profhilo?

U ordinaciji DermaVille naši sertifikovani lekari obavljaju besplatne konsultacije i izvode same procedure.

Zakažite besplatnu konsultaciju u Dermaville na tel 066 630 34 34 ili zakažite online.