MEZONITI (3D & 4D) – Nit koja podmlađuje

Odličan način da zategnete kožu, i podmladite vaš izgled

mezoniti

MEZONITI – NOVITET U LIFTING TRETMANIMA

Za postizanje prirodnog, podmlađenog, odmornog i svežeg izgleda, tretman 3d mezonitima je prava opcija. Niti prilagođavamo tipu i zatečenom stanju kože, kako bismo dobili potpuno prirodan izgled.
Tretman kao rezultat daje, ne samo efekat podizanja i zatezanja, već i sama koža postaje mekša. Možda najveća prednost 3d mezonit tretmana, jeste što i nakon resorpcije, novoformirani kolagen, stvara svoju, prirodnu nit!

ŠTA SU MEZONITI?

Mezoniti su biorazgradive niti koje se koriste za procedure liftinga lica i tela. One su napravljene posebno za estetske tretmane, od hirurškog razgradivog konca, apsolutne absorpcije, i potpuno nestaju iz kože za 180 do 240 dana. U zavisnosti od oblasti koju tretiramo i tpa kože, postoje niti različitih debiljna. Njihova čvrstina i mogućnost postavljanja u više pravaca i na više nivoa kože omogućavaju nam da podmladimo izgled, bez vidljivih defekata na koži i ograničenja mimike.

KOJE VRSTE 3D & 4D MEZONITA POSTOJE?

Postoji više vrsta mezonita. Obične linearne mezoniti su namenjene mlađoj koži isasvim plitkim borama. Spiralne niti imaju jači lifting efekat, kao i cog niti koje imaju zupčasta krilca na samoj niti koja doprinose da se nit lakše fiksira, a i jače stimulišu kolagen.

KAKO DELUJU MEZONITI?

Oko ovih niti vremenom se formira potpuno nov kolagen, a u toku naredna 2 meseca, kolagen i dalje ostaje i pravi novu, prirodnu nit. Efekat liftinga vidljiv je posle dva do tri meseca, zavisno od broja niti kao i jačine kolageneze u organizmu.

GDE SE PRIMENJUJU MEZONITI?

Moguća je primena niti na licu, vratu, dekolteu, kao i na telu. Na licu ističemo lifting efekat na regiju donje vilice gde se najčešće uočava pad tonusa, regiju vrata, kao i kožu iznad kolena. Tretman traje oko 45 minuta i izvodi se u lokalnoj anesteziji. Moguće su prolazne manje modrice nakon tretmana. Svi drugi tretmani se mogu raditi već desetak dana nakon mezonita.

VIDEO O TRETMANU

Zakažite besplatnu konsultaciju u Dermaville na tel 066 630 34 34 ili zakažite online.