DERMAVILLE MASAŽA

masaza

Ugodite sebi i uživajte u nezaboravnim DermaVille masažama koje su dizajnirane u skladu sa vašim potrebama.
Reč masaža potiče od arapske reči „massa“ što u prevodu znači dodir. Dodir je osnova svake masaže. Masaža je siguran put do zdravlja i života bez stresa. Postoji više vrsta masaža, relax masaže, limfne drenaže ( ayurveda i tigrov korak), anticelulit masaža, masaža stopala, masaža lica… Svaka od njih predstavlja jedno veliko prijatno iskustvo. Jedino pomoću masaže podstičemo psiho-fizičku relaksaciju. Prijatna muzika je jedan od neophodnih detalja ambijenta u kome se rade masaže, koji se upotpunjava toplim eteričnim uljima i opuštajućim mirisima.

ANTISTRES ILI RELAKS

Antistres ili relaks masaža namenjena je svima koji dugo sede, stoje ili se malo kreću. Cilj ove masaže je da poboljša cirkulaciju krvi i limfe čime deluje na bolji dotok kiseonika u sve delove tela tako da se brže eliminišu štetne materije iz ćelija organizma. Prijatna ručna masaža u rukama stručnog terapeuta opušta mišiće, dovodi organizam u prirodni balans, oslobađa od bolova u mišićima i zglobovima, povećava gipkost kože i tela, poboljšava tonus mišića i povećava imunitet organizma. Masaža traje 1 sat, a akcenat masaže je na leđima i vratnom delu kičme. Obezbedite sebi opuštajuću relaks masažu uprkos brojnim obavezama, kako bi vam dan bio uspešniji.

AJURVEDA MASAŽA

Ajurveda je kombinacija istočne i zapadne vrste masaže, koja je nastala u Indiji. Reč ajurveda je sastavljena od dva pojma „ajus“ što znači život i „veda“ što znači znanje. Ajurveda je dubinska drenaža celog tela, a sam pristup masaži je drugačiji od ostalih. Ono što ajurvedu izdvaja od drugih masaža jeste otvaranje čakri. Tehnika izvođenja ajurvede sastoji se u pritisku na izabrane energetske tačke (čakre). Postoji sedam glavnih čakri i dvadeset i jedna sporedna čakra koje se nalaze na telu. Njome se može povratiti miran san, postići opuštenost, bolji rad unutrašnjih organa, oslobađanje od umora. Primena ajurvede je namenjena napretku ljudske sreće, zdravlja i stvaralaštva. Suština ajurvede je u uravnoteženju energija u telu, a masaža traje sat vremena.

TIGROV KORAK MASAŽA

Tigrov korak je vrsta drenažne masaže ali sa dosta raznovrsnih pokreta, koji podsećaju na hod tigra, čime se izdvaja od tradicionalne limfne drenaže. Tokom masaže koriste se različite vrste aromatičnih ulja koja u kombinaciji sa „tigrovim koracima“ eliminišu toksine iz limfnih čvorova. Cilj masaže jeste izbacivanje vode iz organizma, čišćenje od toksina i osećaj lakoće u nogama. Masaža je opuštajuća, relaksirajuća i sa pokretima istezanja mišića. Vreme predviđeno za masažu je 1 sat.

ANTICELULIT MASAŠA

Anticelulit masaža je namenjena svima koji žele da se oslobode celulita. Celulit čini masno tkivo, koje je sa raznim toksinima zarobljeno ispod kože i daje joj ružan izgled „pomorandžine kore“. Jedan od uzroka nastanka celulita je smanjena cirkulacija, a upravo se masažom podstiče ista. Doziranim pritiskom prilikom izvođenja masaže budi se uspavani krvotok i paralelno pokreće limfna drenaža čime se oslobađamo viška tečnosti iz organizma i celulit brže odlazi. Preporučuje se serija od 10 tretmana sa razmakom od dva dana, a dužina trajanja masaže je 30 minuta.

PARCIJALNE MASAŽE

sa ovim tipom masaže akcenat se daje na samo određenu regiju, a to mogu biti noge, leđa ili masaža lica, vrata i dekoltea. Predstavlja masažu određenog dela tela na koji se želimo posebno fokusirati. Masaže koje se mogu raditi parcijalno su relaks masaža, anticelulit masaža, kao i masaža lica, vrata i dekoltea. Parcijalna masaža vremenski traje 30 minuta i veoma je prijatna i opuštajuća. Napravite pauzu u toku dana i prepustite se veštim rukama DermaVille terapeuta.

Zakažite besplatnu konsultaciju u Dermaville na tel 066 630 34 34 ili zakažite online.