LASERSKA EPILACIJA

venus

Umorni ste od brijanja i depilacije?

U DermaVille-u postoji rešenje! Oslobodite se depilacije, brijanja, iritirane kože i uraslih dlačica na brz i komforan način.

Šta je laserska epilacija?

Laserska epilacija je brz, nežan i efikasan način za uklanjanje neželjenih dlačica sa trajnim rezultatima.
Epilacija laserom predstavlja jedinu svetski priznatu i bezbednu metodu trajnog uklanjanja dlaka sa lica i tela. Lasersku epilaciju mogu raditi i muškarci i žene, na svim delovima tela, osim predela oko očiju.
Laser usmerava koncentrisano svetlo u folikul dlake, koje se zatim pretvara u toplotu i na taj način sprečava sposobnost dlake da raste, bez ometanja ili oštećenja površine kože.
U DermaVille-u koristimo najnoviji i najefikasniji medicinski laser na svetu Lumenis LightSheer Desire.

Koje su prednosti Lumenis LightSheer Desire lasera u odnosu na druge aparate za epilaciju?

Osmišljen tako da se može tretirati čak i veoma osetljiva koža, Lumenis LightSheer Desire laser
je pouzdano efikasan i preporučuje se za tretman na bilo kom delu tela. Bez obzira na kom se tipu kože primenjuje ostvaruju se maksimalni rezultati.
Lumenis LightSheer Desire je laser najnovije generacije koji poseduje uređaj za hlađenje koji umiruje kožu i epilaciju čini bezbolnom. Osim uređaja za hlađenje, ima i ugrađenu sondu sa vakuumom za veće površine kože koja nam omogućava maksimalne rezultate, a sam tretman traje kraće.

Koja je razlika između lasera Lumenis LightSheer Desire i IPL-a?

Lumenis LightSheer Desire laser u potpunosti uklanja dlake, dok dlake tretirane IPL-om sporije rastu i nakon kraćeg perioda opet su prisutne. IPL emituje visoku temperaturu koja može da ošteti kožu, dok laser Lumenis LightSheer Desire ima u sebi sistem hlađenja i sam tretman čini prijatnim za vas. IPL svetlosni snop se „ rasipa“ i nekontrolisano deluje na ostatak kože koju ne želite da tretirate, dok je laserski snop kontrolisan i usmeren na folikul dlake. Za razliku od IPL-a laser Lumenis LightSheer Desire može uspešno da tretira sve tipove kože.

Šta bi trebalo znati u vezi sunčanja i laserske epilacije?

Moguće je biti osunčan i raditi lasersku epilaciju. Međutim najbolje je ne biti osunčan jer ukoliko je boja kože slična boji dlake potrebno je uraditi više tretmana da bi se uklonile sve dlake.
Neophodno je čuvati se od sunca dve nedelje pre i dve nedelje posle epilacije. Ukoliko se ne budete čuvali sunca postoji mogućnost pojave hiper/hipo pigmentacije ili pojave ožiljaka, a neophodno je koristiti zaštitni faktor 50. Zaštitni faktor 50 treba koristiti nakon epilacije, pri svakom izlasku na sunce, kao i dve nedelje pre epilacije da bi koža ostala svetla.
Iako je oblačan dan obavezno je koristiti zaštitni faktor. Nakon same epilacije treba izbegavati teretanu, saunu, đakuzi i bazene 24h-48h. Posle tog perioda sve aktivnosti su bezbedne. Ukoliko se sigurno pridržavate uputstva tokom leta, onda možete bezbedno i sigurno raditi lasersku epilaciju i tokom leta.

Kako se pripremiti za epilaciju laserom?

Ne bi trebalo čupati dlačice iz korena (depilacija voskom, čupanje pincetom), 3-4 nedelje pre laserske epilacije, kao ni izbeljivati dlake. Dozvoljeno ih je brijati, skraćivati makazicama ili koristiti depil kremu. Na sam tretman je poželjno doći sa dlačicama dužine oko 1 mm.

Koliko tretmana laserske epilacije je potrebno uraditi?

S obzirom da se najbolji rezultati postižu kada je dlaka u aktivnoj fazi rasta, tretman je potrebno ponoviti nakon 4 do 6 nedelja. Serija se obično sastoji od 6 tretmana, u nekim slučajevima i više.

SLIKE PRE I POSLE TRETMANA

AKCIJA – Laserska Epilacija sada sa -20% popusta, ukoliko uplatite 6 tretmana ostvarujete -50% popusta!
Zakažite besplatnu konsultaciju u Dermaville na tel 066 630 34 34 ili zakažite online.