NUTRITIVNA TERAPIJA

DERMAVILLE KONCEPT PRAVILNE ISHRANE!

Mezoterapija Lica

Nepravilna ishrana, fizička neaktivnost, stres, pušenje, konzumacija prevelikih količina alkohola u velikoj meri utiču kako na zdravlje tako i na naš izgled. Grickalice, sokovi, brza hrana koji su dostupni na svakom koraku postaju sve više deo svakodnevne ishrane. Sa druge strane, smanjuje se unos nutritivno vrednih namirnica. Zbog svega toga ćelije organizma postaju hronično gladne, što veoma često rezultira poremećajem metabolizma. Brz tempo života, hroničan nedostatak vremena za sebe dovodi do gubljenja pravilnih nutritivnih navika. A nutritivne navike se ponovo stiču kroz određene promene stila života.

Tek kada osvestimo koje naše navike su nepravilne, možemo se potruditi da njihovim ispravljanjem pomognemo svom metabolizmu da normalno funkcioniše i da budemo zdravi, lepi, srećni, zadovoljni. Usvajanjem pravilnih životnih navika, reguliše se metabolizam a organizam vraća u balans.

DermaVille koncept pravilne ishrane ima za cilj promenu onih navika koji su uzrok problema koji klijent ima (prekomerna uhranjenost, celulit, izgubljen tonus kože lica i tela, akne i sl.). Svakom klijentu se pristupa individualno, pošto smatramo da svaki organizam funkcioniše rezličito, a da se najbolji rezultat terapije postiže upravo ovakvim pristupom. Koncept ishrane upotpunjuje estetske procedure koje se izvode u centru.

Na prvom pregledu, nakon anamneze (serije pitanja) koja uključuje identifikaciju uzroka problema koji klijent ima, pristupa se proceni stepena uhranjenosti. Procena stepena uhranjenosti uključuje merenje visine, težine, masne mase tela, bazalnog metabolizma, procenta mišića, procenta vode.

Na osnovu ovog pregleda, dobija se individualna medicinska nutritivna terapija. Kontrole se planiraju na mesečnom nivou.

Zakažite besplatnu konsultaciju u Dermaville na tel 066 630 34 34 ili zakažite online.