DERMAPEN 4 – Regenerisana koža bez ožiljaka, fleka i bora

Dermapen tretman lica @ Dermaville

ŠTA JE DERMAPEN 4?

Dermapen 4 je revolucionarni uređaj sa mikroiglicama koji ima za cilj da učvrsti, podmladi i zategne kožu. Dermapen 4 je najnoviji i najnapredniji model Dermapen sistema potpuno redizajniran da bi pružio najbolje rezultate. Dermapen je brži, jači, snažniji i bolje prilagođen u odnosu na prethodne modele Dermapen-a.

ČEMU SLUŽI DERMAPEN 4?

Dermapen 4 je procedura kojom se stimuliše stvaranje kolagena i omogućava bolja apsorpcija aktivnih supstanci. Dermapenom 4 se tretiraju sledeći problemi:

  • fine linije i bore,
  • duboke bore,
  • ožiljci (ožiljci od akni, hirurški i posttraumatski ožiljci),
  • strije,
  • hiperpigmentacije…

Ovim savremenim aparatom se postiže efikasno zatezanje i podmlađivanje kože.

NA KOJI NAČIN DELUJE DERMAPEN 4?

Dermapen 4 kao rezultat daje neuporedivo bolju indukciju kolagena u odnosu na druge injekcione metode. U toku izvođenja samog tretmana Dermapen 4 aparatom koji pravi do 1300 mikrouboda u sekundi, stimulišemo proizvodnju kolagena i elastina. Dermapen 4 podstiče urođenu sposobnost kože da se samostalno regeneriše kao odgovor na mikrotraume. Takođe, u sklopu tretmana, a u zavisnosti od indikacija koristimo specijalne koktele za Dermapen 4, koji zahvaljujući aparatu prodiru u odgovarajući sloj kože i maksimalno se iskorišćavaju.

ZBOG ČEGA JE DERMAPEN 4 BOLJI OD OSTALIH METODA?

  • U odnosu na dermalne rolere: Iglice koje se nalaze na vrhu Dermapen 4 brzo osciliraju i lako klizi preko kože, čime se sprečava oštećenje kože.
  • U odnosu na lasere: Dermapen 4 daje slične, ako ne i bolje rezultate u odnosu na lasere, bez rizika od hipo ili hiperpigmentacije, kao i drugih nuspojava izazvanih toplotom.

Imajte na umu da na tržištu postoje brojne kopije Dermapen aparata. U DermaVille-u koristimo isključivo originalni Dermapen 4, sertifikovan od strane proizvođača Dermapen.

ŠTA SE POSTIŽE POMOĆU DERMAPEN 4?

Dermapen 4 aparatom postižemo odlične rezultate u tretiranju ožiljaka, strija, hiperpigmentacija, bora i opuštene kože. Tretirane regije Dermapen 4 aparatom su blago crvene, što predstavlja poželjnu reakciju i brzo se povlači. Prvi efekti tretmana Dermapen 4 aparatom se vide nakon nekoliko dana, a kako vreme prolazi efekti su sve bolji. Koža postaje jedrija, zategnutija, sa manje bora, boljim tonusom, sa manje vidljivim strijama, ožiljcima i flekama.

KOLIKO ČESTO SE IZVODI TRETMAN DERMAPEN 4?

Tretmane Dermapen 4 aparatom izvodimo u razmaku od 3 do 6 nedelja u zavisnosti od indikacija i tipa kože. Preporučena serija tretmana Dermapen 4 je tri do pet tretmana. Efekti se vide već posle prvog tretmana.

Ukoliko Vas interesuje cenovnik naših usluga možete se informisati ovde. Nudimo Vam specijalne popuste na Dermapen 4 tretmane!

SLIKE PRE I POSLE TRETMANA

Zakažite besplatnu konsultaciju u Dermaville na tel 066 630 34 34 ili zakažite online.

Dermapen tretman