VENUS VIVA

Revolucionarna tehnologija za kožu bez ožiljaka, fleka i bora!

Venus Viva! Šta je zapravo Venus Viva?

Venus Legacy tretman lica @ Dermaville

Venus Viva je najnoviji aparat, koji nakon svetske premijere od sada dostupan u DermaVille-u. Jedini aparat koji uspeva da već nakon prvog tretmana ukloni čak i do 80% ožiljaka, pigmentacija i bora.
Tokom procesa starenja, dolazi do promene kolagena i elastina. Samim tim menja se izgled naše kože, dolazi do pada tonusa kože, pojave bora, menja se tekstura kože i dolazi do pojave crvenila i proširenih kapilara. Venus Viva je idealan tretman koji koži daje svežiji, prirodniji, podmlađen izgled bez operativnih zahvata.
Venus Viva frakciona terapija je kombinacija nanofrakcione radiofrekvencije i SmartScan tehnologije. Radi se o revolucionarnoj, inteligentnoj tehnologiji koja isporučuje radiofrekventnu energiju putem mikroiglica u dublje slojeve kože. Venus Viva se koristi za podmlađivanje, poboljšanje teksture kože, zatezanje kože, tretiranje ožiljaka od akni, ujednačavanje tena.

Koje su indikacije za Venus Vivu?

Venus Vivu mogu raditi muškarci i žene različite starosne dobi koji ne žele invazivne procedure, a žele da zadrže mladalački izgled i poboljšaju teksturu kože.

Stanja kože koje Venus Viva uspešno rešava su:

  • Bore na licu, vratu i dekolteu
  • Epidermalne i dermalne pigmentacije
  • Ožiljci (akne, hirurške intervencije, povrede)
  • Rozacea
  • Proširene pore i kapilari
  • Oštećenja kože od sunca
  • Strije

Kako izgleda tretman Venus Viva aparatom?

U toku Venus Viva tretmana, radiofrekventna energija prodire kroz epidermalni sloj kože do dermisa, koristeći sondu sa mikroiglicama, koja stvara toplotu koja dovodi do prirodnog procesa zarastanja. To dovodi do stimulacije fibroblasta koji utiču na produkciju novog kolagena i elastina. Rezultat je zategnutija, glatka i podmlađena koža.
Tretman traje oko pola sata, komforan je, rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, ali za dugoročnije rezultate potrebno je uraditi seriju od 3-5 tretmana koji se rade jednom mesečno.

Da li postoji oporavak nakon Venus Viva aparata?

Nakon tretmana Venus Vive osećaj toplote i crvenila je uobičajen, traje nekoliko sati i spontano prolazi.
Nakon Venus Viva tretmana preporučujemo Dermalux LED fototerapiju koja ublažava simptome crvenila i ubrzava proces regeneracije kože.
Sutradan se možete vratiti svakodnevnim aktivnostima i koristiti šminku. Preporučuje se upotreba krema sa zaštitnim faktorom. Odličan izgled jedina je posledica Venus Viva tretmana.

SLIKE PRE I POSLE TRETMANA