MEZOTERAPIJA TELA

mezoterapija tela

Mnogi su razlozi nagomilavanja masnih naslaga na bokovima, zadnjici i stomaku neki od njih su i dugotrajni sedenje, usporena cirkulacija pa često dolazi i do pojave celulita na pomenutim regijama. Jedno od efikasih rešenja za celulit i lokalizovane masne naslage u DermaVille-u je i mezoterapija tela.

ŠTA JE MEZOTERAPIJA TELA?

Mezoterapija tela predstavlja neinvanzivnu injektibilnu proceduru kojom se aplikuje određena vrsta koktela u mezoderm (srednji sloj kože). U zavisnosti od tipa kože i samog problema, kao i regije koja se tretira biramo mezoterapijski koktel. Mezoterapijski kokteli mogu biti već pripremljeni ili ih pripremamo i kombinujemo odgovarajuće supstance za najbolje rezultate. Mezoterapija tela može da se izvodi kako injektibilnom metodom, tako i metodom bez igala.

KOJE NEPRAVILNOSTI NA TELU SE MOGU KORIGOVATI MEZOTERAPIJOM?

Mezoterapijom se mogu rešiti:

  • lokalizovane masne naslage na telu (u kombinaciji sa Venus Legacy),
  • celulit,
  • loša cirkulacija,
  • strije,
  • opuštena koža.

KOLIKO TRAJE I KAKO IZGLEDA TRETMAN MEZOTERAPIJOM?

Mezoterapija tela u proseku traje 30 minuta. Nakon što odlučimo kojom ćemo metodom raditi, iglama ili bez, pripremamo odgovarajući koktel. Injektibilna mezoterapija tela omogućava dublje prodiranje aktivnih supstanci, kao i brže rezultate. Nakon tretmana ovom metodom mogu se javiti modrice koje brzo prolaze.

Ukoliko klijenti žele da izbegnu injektibilnu metodu, mezoterapija tela bez igala je jedno od rešenja. Mezoterapija tela bez igala izvodi se tako što prvo pripremimo kožu klijenta, blagim pilingom za telo ili mikrodermoabrazijom. Priprema kože je vrlo bitna jer omogućava bolje prodiranje koktela. Ova metoda podrazumeva prijatnu aparaturnu metodu nakon koje nema propratnih fenomena u vidu modrica.

Nаkon tretmаnа trebа izbegаvаti sunčаnje i jаče znojenje. Pre i nakon injektibilne mezoterapije tela ne uzimаti prepаrаte koji sаdrže аspirin. Mezoterapija tela se izvodi u seriji od 5 do 10 tretmana, sa idealnim razmakom između tretmana od 7 do 10 dana. Ukoliko se mezoterapija tela kombinuje sa tretmanima Venus Legacy aparatom, efekti su brži i bolji.

Zakažite besplatnu konsultaciju u Dermaville na tel 066 630 34 34 ili zakažite online.