VENUS LEGACY – 4D RADIOTALASNI LIFTING TELA

Najpopularniji tretman za zatezanje tela i lica u svetu

venus

ŠTA JE VENUS LEGACY?

Venus Legacy je najnoviji nehirurški tretman za reoblikovanje tela i zatezanje kože. Kombinacija četiri vrste tehnologije objedinjena u jednom aparatu zajedničkim snagama oblikuje telo, uklanja celulit, smanjuje strije i zateže kožu tela (4D radiotalasni lifting).

NA KOM PRINCIPU DELUJE VENUS LEGACY?

Venus Legacy sadrži multipolarnu radiofrekvenciju, pulsno elektromagnetno polje, Vari Pulse i Real Time Feedback tehnologiju. Efekat ovog tretmana dokazala su mnogobrojna klinička istraživanja koja su pokazala da je na tretiranim regijama došlo do stimulacije fibroblasta koji su zaduženi za stvaranje novog kolagena i elastina. Radiotalasi svojom toplotnom energijom doprinose redukciji masnih ćelija, poboljšava se oksigenacija i ishrana tkiva stvaranjem novih krvnih sudova. Regije koje su tretirane Venus Legacy aparatom postaju reoblikovane, popravlja se tonus kože, smanjuje se celulit i masne naslage.

KOME SU NAMENJENI OVI TRETMANI?

  • Ženama i muškarcima koji žele da imaju lepo oblikovano telo pred veliki i značajan događaj;
  • Osobama koje žele da zategnu pojedine zone na telu kao sto su na primer stomak, butine ili nadlaktice;
  • Onima koji žele da smanje obim struka, ruku ili butina;
  • Majkama koje žele da vrate čvrstinu u predelu stomaka koju su imale pre trudnoće;
  • Svim osobama i sportistima koji su na zdravim dijetama koji žele da zategnu višak kože i time unaprede lični život.

KAKAV JE OSEĆAJ TOKOM VENUS LEGACY TRETMANA?

Tretman Venus Legacy aparatom je veoma prijatan, klijent ima osećaj tople masaže, traje od 30-45 minuta i jednostavno ga je ubaciti u dnevni raspored, obzirom da se lako možete vratiti svakodnevnim aktivnostima, odmah nakon tretmana.

KADA SE VIDE REZULTATI VENUS LEGACY TRETMANA?

Rezultati se mogu videti već nakon prvog tretmana, a za dugoročniji efekat potrebna je serija od šest tretmana. Najbolji efekti se postižu kada se tretmani rade jednom nedeljno. Ukoliko na tretiranoj regiji postoji lokalizovan višak masnog tkiva, Venus Legacy tretman se može kombinovati sa lipolizom i tada se postižu najbolji i najbrži rezultati. Lipoliza predstavlja injekcionu proceduru koja topi masne ćelije. Nekoliko dana nakon lipolize preporučuje se Venus Legacy tretman koji će ubrzati proces lipolize, ubrzati cirkulaciju i drenažu i zategnuti kožu.

SLIKE PRE I POSLE TRETMANA

Zakažite besplatnu konsultaciju u Dermaville na tel 066 630 34 34 ili zakažite online.