NAŠ TIM

Tim DermaVille-a čini stručno osoblje s višegodišnjim iskustvom u estetskoj medicini. Stručnost, veština i znanje nisu jedini razlozi zbog kojih nam klijenti pružaju poverenje. To je i zbog iskrene ljubaznosti, razumevanja i posvećenosti ostvarivanju vaših želja. Svaki vaš osmeh je naša pobeda.

Dr Tamara Todorović

Dr Tamara Todorović

Doktorka stomatologije / lekar estetske medicine

Tamara Todorović je doktor stomatologije i sertifikovani lekar estetske medicine. Nakon završetka fakulteta prepoznala je lepotu i posebnost profesije anti­aging lekara. Budući da se znanja i tegnologije u ovoj oblasti stalno razvijaju počela je da se edukuje, usavršava i radi kao anti­aging lekar. Znanja i veštine sticala je u prestižnim institucijama, brojnim seminarima i pohađala edukacije kod prof. Dr Jacques Le Coz­a. Poseduje sertifikate za:

 • Hijaluonske filere
 • Mezoterapiju lica i tela (Prof. Dr Jacques Le Coz)
 • Mezoniti
 • Hemijske pilinge
Dr Aleksandra Đorđević

Dr Aleksandra Đorđević

Doktorka stomatologije / lekar estetske medicine

Dr Aleksandra Đorđević nakon završenog fakulteta u Beogradu i rada u struci, susreće se sa anti-aging medicinom i prepoznaje tu profesiju kao nešto što je ispunjava. Bavi se ovim poslom od 2011. godine i od tada se kontinuirano usavršava u ovoj oblasti. Trenutno je na specijalizaciji anti-aging medicine u Moskvi.
Na internacionalnom kongresu u Barseloni 2015. godine i osvaja i prvu nagradu na svoj rad. U biltenu „Skin Tech Pharma Group“ te godine štampaju se četiri njena rada – „Case report“ , što je bio presedan – nikada pre toga se nije desilo da toliki broj radova jednog lekara bude objavljen u pomenutom biltenu.
Svoju profesiju ne smatra samo poslom, već velikim zadovoljstvom jer stečena znanja i veštine može da prilagodi svakom klijentu ponaosob. Poseduje sertifikate za:

 • Hijaluronske filere
 • Mezoterapiju lica i tela (dr Philippe Deprez)
 • Hemijske pilinge (dr Philippe Deprez)
 • Mezoniti
Dr Nataša Timotijević

Dr Nataša Timotijević

Diplomirala na stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu

Nakon završenog fakulteta upisuje specijalizaciju iz oblasti stomatološke protetike.
Nakon položenog ispita sa odličnom ocenom stiče zvanje specijalista stomatološke protetike.
Nastavlja sa kontinuiranim edukacijama iz oblasti estetske stomatologije.

Individualni pristup svakom pacijentu omogućava da svako ima jedinstven osmeh, jer osmeh, ta kriva linija koja ispravlja mnogo stvari, ima super moć.

 • Estetska stomatologija
 • Beljenje zuba
 • Bezmetalne krunice
 • Keramičke plombe
 • Metalokeramičke krunice
 • Protetika na implantima

Dr Andrijana Ćulafić

Doktorka medicine / Subspecijalista ishrane (dijetolog)

Andrijana Ćulafić u svom radu neguje strogo individualan pristup svakom klijentu, jer smatra da se najbolji rezultati bilo kakvog lečenja postižu samo takvim pristupom.Pravilne nutritivne navike, prema kojima usmerava svoje klijente, od izuzetne su važnosti za dobijanje trajnih rezultata dobrog zdravlja i lepog i negovanog izgleda. Ona takođe poseduje dugogodišnje iskustvo u lečenju oboljenja koja su uslovljena nepravilnim nutritivnim i drugim životnim navikama.

Sonja Bubulj

Sonja Bubulj

Medicinski kozmetičar

“Posao treba da ti se dopada da bi ga obavljao dobro. Radim posao za koji sam se školovala i za koji sam stručna i kompetentna. Koristeći svoje znanje, sposobnosti i veštine, polazi mi za rukom da ljude činim lepšim i srećnijim. Jedan od motivatora je svakako zadovoljstvo i poverenje klijenata. Posao medicinskog kozmetičara me ispunjava
i dopušta kreativnu slobodu.”

Violeta Matkovic

Violeta Matković

Medicinski kozmetičar

“Kao student sa visokim ocenama bila sam pozvana od strane profesora da radim u ordinaciji koja se bavi estetskom medicinom. Moje prvo radno iskustvo koje mi se veoma dopalo i nastavila sam da se usavršavam u tom smeru kroz kontinuirane edukacije i kurseve iz estetske medicine. Volim svoj posao jer je kreativan, osmisliti
pravu kombinaciju za svakog klijenta ponaosob je izazov, a najveća satisfakcija je zadovoljan i srećan klijent.”

Marina Ilić

Marina Ilić

Medicinski kozmetičar i fizioterapeut

“Dugogodišnje terapeutsko iskustvo i posvećenost isključivo zadovoljstvu klijentima, moji su glavni aduti. Moj cilj je da se klijenti osećaju posebno u svakom pogledu i da to zadovoljstvo što duže traje. To je merilo mog uspeha.
Uronite u svet opuštanja ili rešavanja problema nastalih modernim stilom života. Dozvolite sebi da vaša koža i telo budu u najboljem mogućem skladu uz pomoć terapeutskih tehnika. Masažom uspostavljamo balans duha i tela, a rezultat toga je osećaj relaksiranosti i svežine.
Balans duha i tela jednako lepota.”

Branka Vuković

Maser i edukator ayurvedske masaže

“Prvu obuku za ayurvedskog masera završila sam u Italiji i usvojila njihov holistički pristup klijentu kako sam i sama bila dočekana. Nakon tog iskustva moj život se promenio na bolje i nastavila sam da se usavršavam u tom pravcu. Tokom 25 godina iskustva shvatila sam da treba raditi da bi živeo, ali istovremeno treba voleti to što radis.
Dolaskom na masažu vi ukazujete veliko poverenje maseru, jer vaše telo govori sve o vama, samo ga treba čitati. Svi imamo svoju energiju ali načinom života mi je blokiramo i dolazi do umora. Moja energija i volja da ljudima pomognem da se oslobode stresa čine moj život ispunjenijim.
Temelji principa holističke filozofije su: Duša i telo, lepota i blagostanje nerazdvojni su delovi celine.”

Marko Krstić

Maser / fizioterapeut

„Viši fizioterapeut – Posao fizioterapeuta – masera je nešto što me je oduvek privlačilo i što sam trudom uspeo i da postanem. To je dinamičan posao koji zahteva punu pažnju i usmerenost ka cilju. Cilj je zadovoljstvo klijenta koje želim da postignem koristeći svoje znanje i veštine koje sam stekao. Zadovoljstvo klijenta me čini srećnim i velika je motivacija za dalji rad i usavršavanje.“