NAŠ TIM

Tim DermaVille-a čini stručno osoblje s višegodišnjim iskustvom u estetskoj medicini. Stručnost, veština i znanje nisu jedini razlozi zbog kojih nam klijenti pružaju poverenje. To je i zbog iskrene ljubaznosti, razumevanja i posvećenosti ostvarivanju vaših želja. Svaki vaš osmeh je naša pobeda.

Dr Tamara Todorović

Dr Tamara Todorović

Doktorka stomatologije / lekar estetske medicine

Tamara Todorović je doktor stomatologije i sertifikovani lekar estetske medicine. Nakon završetka fakulteta prepoznala je lepotu i posebnost profesije anti­aging lekara. Budući da se znanja i tegnologije u ovoj oblasti stalno razvijaju počela je da se edukuje, usavršava i radi kao anti­aging lekar. Znanja i veštine sticala je u prestižnim institucijama, brojnim seminarima i pohađala edukacije kod prof. Dr Jacques Le Coz­a. Poseduje sertifikate za:

 • Hijaluonske filere
 • Mezoterapiju lica i tela (Prof. Dr Jacques Le Coz)
 • Mezoniti
 • Hemijske pilinge
Dr Aleksandra Đorđević

Dr Aleksandra Đorđević

Doktorka stomatologije / lekar estetske medicine

Dr Aleksandra Đorđević nakon završenog fakulteta u Beogradu i rada u struci, susreće se sa anti-aging medicinom i prepoznaje tu profesiju kao nešto što je ispunjava. Bavi se ovim poslom od 2011. godine i od tada se kontinuirano usavršava u ovoj oblasti. Trenutno je na specijalizaciji anti-aging medicine u Moskvi.
Na internacionalnom kongresu u Barseloni 2015. godine i osvaja i prvu nagradu na svoj rad. U biltenu „Skin Tech Pharma Group“ te godine štampaju se četiri njena rada – „Case report“ , što je bio presedan – nikada pre toga se nije desilo da toliki broj radova jednog lekara bude objavljen u pomenutom biltenu.
Svoju profesiju ne smatra samo poslom, već velikim zadovoljstvom jer stečena znanja i veštine može da prilagodi svakom klijentu ponaosob. Poseduje sertifikate za:

 • Hijaluronske filere
 • Mezoterapiju lica i tela (dr Philippe Deprez)
 • Hemijske pilinge (dr Philippe Deprez)
 • Mezoniti
Dr Nataša Timotijević

Dr Nataša Timotijević

Diplomirala na stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu

Nakon završenog fakulteta upisuje specijalizaciju iz oblasti stomatološke protetike.
Nakon položenog ispita sa odličnom ocenom stiče zvanje specijalista stomatološke protetike.
Nastavlja sa kontinuiranim edukacijama iz oblasti estetske stomatologije.

Individualni pristup svakom pacijentu omogućava da svako ima jedinstven osmeh, jer osmeh, ta kriva linija koja ispravlja mnogo stvari, ima super moć.

 • Estetska stomatologija
 • Beljenje zuba
 • Bezmetalne krunice
 • Keramičke plombe
 • Metalokeramičke krunice
 • Protetika na implantima
Sonja Bubulj

Sonja Bubulj

Medicinski kozmetičar

“Posao treba da ti se dopada da bi ga obavljao dobro. Radim posao za koji sam se školovala i za koji sam stručna i kompetentna. Koristeći svoje znanje, sposobnosti i veštine, polazi mi za rukom da ljude činim lepšim i srećnijim. Jedan od motivatora je svakako zadovoljstvo i poverenje klijenata. Posao medicinskog kozmetičara me ispunjava
i dopušta kreativnu slobodu.”

Violeta Matkovic

Violeta Matković

Medicinski kozmetičar

“Kao student sa visokim ocenama bila sam pozvana od strane profesora da radim u ordinaciji koja se bavi estetskom medicinom. Moje prvo radno iskustvo koje mi se veoma dopalo i nastavila sam da se usavršavam u tom smeru kroz kontinuirane edukacije i kurseve iz estetske medicine. Volim svoj posao jer je kreativan, osmisliti
pravu kombinaciju za svakog klijenta ponaosob je izazov, a najveća satisfakcija je zadovoljan i srećan klijent.”

Marina Ilić

Medicinski kozmetičar i fizioterapeut

“Dugogodišnje terapeutsko iskustvo i posvećenost isključivo zadovoljstvu klijentima, moji su glavni aduti. Moj cilj je da se klijenti osećaju posebno u svakom pogledu i da to zadovoljstvo što duže traje. To je merilo mog uspeha.
Uronite u svet opuštanja ili rešavanja problema nastalih modernim stilom života. Dozvolite sebi da vaša koža i telo budu u najboljem mogućem skladu uz pomoć terapeutskih tehnika. Masažom uspostavljamo balans duha i tela, a rezultat toga je osećaj relaksiranosti i svežine.
Balans duha i tela jednako lepota.”

Danijela Ljubojević

Asistent za estetsku medicinu

„Moj prvi posao je asistent za estetsku medicinu u ordinaciji DermaVille, gde sam sebe pronašla u potpunosti. Pokretač i motivacija su svakako izvanredan kolektiv i tim stučnjaka od kojih sam dosta naučila, kao i naravno zadovoljni klijenti. Izazova je puno ali kada se postignu željeni rezultati, čine da se svi osećamo ponosno i ispunjeno. Zadovoljstvo je raditi posao koji omogućava klijentima da postignu željene rezultate i kada od nas izađu srećni, zadovoljni, negovani i ispunjeni, to je prava dragocenost ove vrste posla.
Prijatan, opuštajući ambijent, komunikacija sa ljudima i kontinuirano usavršavanje su neizostavni plus, što me dodatno usrećuje i čini da uživam u svom poslu.“

Deniza Soteli

Stomatološka sestra

„Stomatološka sestra sa dugogodišnjim iskustvom u svim oblastima stomatologije, naročito u konzervativi, protetici i estetskoj stomatologiji. Svojom pozitivnošću i striktnim poštovanjem procedura uliva poverenje i kod pacijenata koji imaju razvijen strah od zubara. Ljubaznost, razumevanje i pedantnost su samo neki od kvaliteta, pored velikog iskustva i znanja koje poseduje u oblasti stomatologije. Kontinuiranim edukacijama iz oblasti estetske stomatologije, nastavlja dalje usavršavanje. „