NAŠ TIM

Tim DermaVille-a čini stručno osoblje s višegodišnjim iskustvom u estetskoj medicini. Stručnost, veština i znanje nisu jedini razlozi zbog kojih nam klijenti pružaju poverenje. To je i zbog iskrene ljubaznosti, razumevanja i posvećenosti ostvarivanju vaših želja. Svaki vaš osmeh je naša pobeda.

Dr Tamara Todorović

Dr Tamara Todorović

Doktorka stomatologije / lekar estetske medicine

Tamara Todorović je doktor stomatologije i sertifikovani lekar estetske medicine. Nakon završetka fakulteta prepoznala je lepotu i posebnost profesije anti­aging lekara. Budući da se znanja i tegnologije u ovoj oblasti stalno razvijaju počela je da se edukuje, usavršava i radi kao anti­aging lekar. Znanja i veštine sticala je u prestižnim institucijama, brojnim seminarima i pohađala edukacije kod prof. Dr Jacques Le Coz­a. Poseduje sertifikate za:

  • Hijaluonske filere
  • Mezoterapiju lica i tela (Prof. Dr Jacques Le Coz)
  • Mezoniti
  • Hemijske pilinge
Dr Aleksandra Đorđević

Dr Aleksandra Đorđević

Doktorka stomatologije / lekar estetske medicine

Dr Aleksandra Đorđević nakon završenog fakulteta u Beogradu i rada u struci, susreće se sa anti-aging medicinom i prepoznaje tu profesiju kao nešto što je ispunjava. Bavi se ovim poslom od 2011. godine i od tada se kontinuirano usavršava u ovoj oblasti. Trenutno je na specijalizaciji anti-aging medicine u Moskvi.
Na internacionalnom kongresu u Barseloni 2015. godine i osvaja i prvu nagradu na svoj rad. U biltenu „Skin Tech Pharma Group“ te godine štampaju se četiri njena rada – „Case report“ , što je bio presedan – nikada pre toga se nije desilo da toliki broj radova jednog lekara bude objavljen u pomenutom biltenu.
Svoju profesiju ne smatra samo poslom, već velikim zadovoljstvom jer stečena znanja i veštine može da prilagodi svakom klijentu ponaosob. Poseduje sertifikate za:

  • Hijaluronske filere
  • Mezoterapiju lica i tela (dr Philippe Deprez)
  • Hemijske pilinge (dr Philippe Deprez)
  • Mezoniti
Sonja Bubulj

Sonja Bubulj

Medicinski kozmetičar

“Posao treba da ti se dopada da bi ga obavljao dobro. Radim posao za koji sam se školovala i za koji sam stručna i kompetentna. Koristeći svoje znanje, sposobnosti i veštine, polazi mi za rukom da ljude činim lepšim i srećnijim. Jedan od motivatora je svakako zadovoljstvo i poverenje klijenata. Posao medicinskog kozmetičara me ispunjava
i dopušta kreativnu slobodu.”

Violeta Matkovic

Violeta Matković

Medicinski kozmetičar

“Kao student sa visokim ocenama bila sam pozvana od strane profesora da radim u ordinaciji koja se bavi estetskom medicinom. Moje prvo radno iskustvo koje mi se veoma dopalo i nastavila sam da se usavršavam u tom smeru kroz kontinuirane edukacije i kurseve iz estetske medicine. Volim svoj posao jer je kreativan, osmisliti
pravu kombinaciju za svakog klijenta ponaosob je izazov, a najveća satisfakcija je zadovoljan i srećan klijent.”

Marina Ilić

Medicinski kozmetičar i fizioterapeut

“Dugogodišnje terapeutsko iskustvo i posvećenost isključivo zadovoljstvu klijentima, moji su glavni aduti. Moj cilj je da se klijenti osećaju posebno u svakom pogledu i da to zadovoljstvo što duže traje. To je merilo mog uspeha.
Uronite u svet opuštanja ili rešavanja problema nastalih modernim stilom života. Dozvolite sebi da vaša koža i telo budu u najboljem mogućem skladu uz pomoć terapeutskih tehnika. Masažom uspostavljamo balans duha i tela, a rezultat toga je osećaj relaksiranosti i svežine.
Balans duha i tela jednako lepota.”

Danijela Ljubojević

Asistent za estetsku medicinu

„Moj prvi posao je asistent za estetsku medicinu u ordinaciji DermaVille, gde sam sebe pronašla u potpunosti. Pokretač i motivacija su svakako izvanredan kolektiv i tim stučnjaka od kojih sam dosta naučila, kao i naravno zadovoljni klijenti. Izazova je puno ali kada se postignu željeni rezultati, čine da se svi osećamo ponosno i ispunjeno. Zadovoljstvo je raditi posao koji omogućava klijentima da postignu željene rezultate i kada od nas izađu srećni, zadovoljni, negovani i ispunjeni, to je prava dragocenost ove vrste posla.
Prijatan, opuštajući ambijent, komunikacija sa ljudima i kontinuirano usavršavanje su neizostavni plus, što me dodatno usrećuje i čini da uživam u svom poslu.“