O NAMA

DERMAVILLE je internacionalni estetski centar u kome možete uživati u vrhunskim tretmanima najsavremenije tehnologije i najkvalitetnije medicinske kozmetike. U potrazi za najidealnijim rešenjem za svakog klijenta ponaosob, oformili smo stručni tim sa dugogodišnjim iskustvom u estetskoj kozmetologiji. Kontinuirane edukacije i usavršavanja pružiće vam brze i efikasne tretmane nakon kojih se možete vratiti svakodnevnim aktivnostima.

DermaVille je jedinstveni centar koji je posvećen isključivo željama i potrebama klijenata i gde sa sigurnošću možete da se prepustite i ukažete nam vaše poverenje. Nalazimo se u prijatnom okruženju u naselju Belville u blizini TC Delta City. Komforan, svetao, moderno opremljen prostor i obezbeđen parking čine vaš boravak prijatnim i bezbrižnim. Posetite nas i zaboravite na vreme.

NAJBOLJE ZA VAS

Najbolje za vas je vodilja DermaVille-a. Našim cenjenim klijentima pružamo jedinstveno iskustvo koje je u skladu s najvišim međunarodnim standardima estetskih i kozmetičkih tretmana. DermaVille se nalazi u srcu Novog Beograda, u neposrednoj blizini tržnog centra Delta city. Kvalifikovano, stručno i ljubazno osoblje DermaVille-a klijentima pruža tretmane na svetskom nivou. Usluge DermaVille-a utemeljene su na dubokom i iskrenom razumevanju potreba naših klijenata.

Za nju – Mi poštujemo jedinstvene izazove s kojima se sreću moderne žene, često održavajući ravnotežu između porodice i posla, a u isto vreme trudeći se da vode računa o svom izgledu. Damama pomažemo da održe zdrav izgled koji pruža dodatno samopouzdanje, neophodno da se sve obaveze izvrše s osmehom.

Za njega – Briga o fizičkom izgledu je postala sastavni deo života savremenog muškarca. Zato nudimo rešenja skrojena baš po meri i potrebama pripadnika jačeg pola.

DermaVille

NAŠ TIM

Naši stručnjaci imaju dugogodišnje iskustvo, a svoje znanje i veštine konstantno usavršavaju prateći najnovije trendove u oblasti estetske medicine, kako bi kljentima pružili negu i tretmane na svetskom nivou.

NAŠ PROSTOR

Dermaville se nalazi u samom srcu Novog Beograda, a pored moderno opremljenog i prijatnog prostora, klijente očekuju i rezervisana parking mesta.

NAŠA OPREMA

Vodilja Dermaville-a je “Najbolje za vas”. Baš zbog toga koristimo najsavremeniju tehnologiju renomiranih proizvođača, a kojoj su poverenje pružili najbolji estetski centri u svetu.

NAŠA KOZMETIKA

Kako bismo postigli najkvalitetnije rezultate u nezi i podmlađivanju lica i tela, posebnu pažnju smo posvetili izboru kozmetičkih preparata. Zato u tretmanima koristimo samo proizvode vodećih svetskih proizvođača.