ESTETSKI TRETMANI ZA NJEGA

ZA MUŠKARCE KOJI BRINU O SVOM IZGLEDU

Vođenje računa o fizičkom izgledu je postao sastavni deo života savremenog muškarca.
Rezultati brojnih istraživanja su pokazali da sve više muškaraca koristi usluge estetske medicine. Mnogo je uzroka koji su doveli do toga da pripadnici jačeg pola posećuju centre za estetiku. Podizanje svesti o bezbenosti i efikasnosti kozmetičkih tretmana i korišćenje modernih tehnologija samo su neki od razloga zbog koji muškarci brigu o svom izgledu prepuštaju stručnjacima estetske medicine. Pored toga, mladalački i negovan izgled donosi nephodno samopouzdanje za uspeh.
Mi u DermaVille-u se jačem polu pružimo rešenja skrojena baš po meri i potrebama muškaraca.
Tretmani koji su na raspolaganju u našem centru za estetiku su pogodni za muškarce, a sve u skladu sa njihovim individualnim potrebama.

NEGA LICE ZA MUŠKARCE KOJI BRINU O SVOM IZGLEDU

Prvi znaci starenja na koži lica manifestuju se pojavom bora i promenama u pigmentaciji kože, a ne zaobilaze ni pripadnike jačeg pola. Bore se javljaju zbog toga što koža gubi elastičnost, a tome, pored starenja, doprinosi i pušenje, nedostatak sna, dugotrajna izloženost kože sunčevim zracima…
Briga o zdravlju i izgledu kože lica sastvani je deo života savremenog muškarca. Zašto onda pripadnici jačeg pola ne bi iskoristili sve što pružaju najsavremenije metode u podmlađivanju kože? U savremene neinvazivne tretmane koje koriste muškarci spadaju Venus Legacy, Mezoterapija, Dermapen 3, hemijski piling i Kozmeticki tretmani odrzavanja u kombinaciji sa kremama ili serumima koji se koriste kod kuće i koji se odredjuju individualno za svakog lično.
Dermaville svojim klijentima pruža vrhunske tretmane, skrojene u skladu sa individualnim potrebama.

ZDRAVO I NEGOVANO TELO – IMPERATIV SVAKOG MODERNOG MUŠKARCA

Briga o izgledu usko je vezana sa brigom o zdravlju, a tu povezanost su prepoznali i savremeni muškarci. Pod uticajem brojnih faktora koža tela gubi elastičnost, pa se mogu javiti strije i druge nepravilnosti na koži muškaraca. Stomak bez masnih naslaga, zategnuta koža bez fleka i ožiljaka lako se postižu savremenim tretmanima, primenom inovativne tehnologije i vrhunskih kozmetičkih preparata u Dermaville-u.
Tretmani za telo koji se najviše koriste su Vanquish ME, Venus Legacy, lipoliza, masaza.
Otkrijte na koje načine svom telu možete pružiti najbolju negu, a sebi više samopouzdanja i uspeha na svim poljima.

Najbolje Estetski Tretmani za Muškarce

Zakažite besplatnu konsultaciju u Dermaville na tel 066 630 34 34 ili zakažite online.