HIJALURONSKI FILERI

Starenje je fiziološki process tokom koga se pojavljuju fine linije i bore koje se filerima mogu uspešno tretirati. Fileri su specijalno proizvedeni gelovi, koji sadrže visok procenat hijaluronske kiseline.

ŠTA JE HIJALURONSKA KISELINA?

Hijaluronska kiselina je supstanca koja je prisutna u koži ali se gubi u procesu starenja, a ima funkciju održavanj hidriranosti i turgora kože. Nažalost, ona se vremenom gubi, što je jedan od uzroka starenja kože lica i tela, a tako i pojave bora. Savremeni hijaluronski fileri su dobijeni sintetički putem genetskog inženjeringa. Oni u potpunosti imitiraju prirodni hijaluron u koži. Dokazan je njihov stimulativni efekat na okolno tkivo, što znači da i posle njihove resorpcije koža ostaje u mnogo boljem stanju nego sto je bila pre punjenja. Ona je osvežena i ublaženih bora, a kod mlađih žena upotrebom dobre tehnike dolazi i do potpunog nestanka bora. Kod starijih osoba bore mogu biti znatno ublažene.

ZA ŠTA SU IDEALNI HIJALURONSKI FILERI?

Hijaluronski fileri su idealan tretman za:

  • popunjavanje već nastalih bora na koži
  • nadoknadu potkožnog masnog tkiva koje se vremenom gubi
  • biorevitalizaciju kože jer stimuliše stvaranje novog kolagena

U kombinaciji sa mezoterapijom fileri su idealno rešenje za odlaganje hiruškog liftinga. Korišćenjem hijalurona visoke čistoće dugoročni efekti su zagarantovani dok je mogućnost komplikacija svedena naminimum. Tretman traje oko 45 minuta, lokalno se nanosi anestetik krem. Moguće su manje modrice i prolazni otok.

SLIKE PRE I POSLE TRETMANA

Da li ste zainteresovani za popunjavanje i oblikovanje usana?

Primenom hijaluronskih filera postižemo oblikovanje usana, Vaše usne će biti prirodno uvećane, senzualne i znatno podmlađene…

Za više informacija o popunjavanje i oblikovanje usana pogledaj ovde.

Zakažite besplatnu konsultaciju u Dermaville na tel 066 630 34 34 ili zakažite online.