TRETMANI LICA

Koža lica, vrata i dekoltea je posebno osetljiva jer je najviše izložena uticajima spoljašnje sredine i na njoj se primećuju prvi znaci starenja. Zbog toga koža lica zahteva poseban tretman, jer je zdrav i negovan ten ono što pruža samopouzdanje i predstavlja odraz opšteg zdravlja i brige o lepoti. Stručni tim u Dermaville-u će vam preporučiti tretmane lica prilagođene vašem tipu kože, starosnoj dobi i vašim željama.

LASER TRETMANI

Venus Legacy Lica

VENUS LEGACY – Zategnuta, čvrsta i podmlađena koža

Za problem umorne kože, bora i pad mišićnog tonusa idealno rešenje je Venus Legacy. Nakon prvog tretmana aparatom Venus Legacy videćete rezultate. Venus Legacy predstavlja najsavremeniji tretman nehirurškog podmlađivanja u estetskoj medicini. Uz pomoć Venus Legacy se mogu smanjiti bore, a koža zategnuti i podmladiti. Tretman Venus Legacy aparatom je prijatan i ne zahteva period oporavka, što omogućava da se odmah možete vratiti svakodnevnim aktivnostima.

VENUS VIVA – Remodelovanje i zatezanje kože

Jedini aparat koji uspeva da već nakon prvog tretmana ukloni čak i do 80% ožiljaka, pigmentacija i bora.
Tokom procesa starenja, dolazi do promene kolagena i elastina. Samim tim menja se izgled naše kože, dolazi do pada tonusa kože, pojave bora, menja se tekstura kože i dolazi do pojave crvenila i proširenih kapilara. Venus Viva je idealan tretman koji koži daje svežiji, prirodniji, podmlađen izgled bez operativnih zahvata.

LASERSKA EPILACIJA – Komforno i nežno do glatke kože bez dlaka

Laserska epilacija je brz, nežan i efikasan način za uklanjanje neželjenih dlačica sa trajnim rezultatima.
Epilacija laserom predstavlja jedinu svetski priznatu i bezbednu metodu trajnog uklanjanja dlaka sa lica i tela. Lasersku epilaciju mogu raditi i muškarci i žene, na svim delovima tela, osim predela oko očiju.

DERMAPEN 3 – Regenerisana koža bez ožiljaka, fleka i bora

Dermapen 3 je revolucionarni uređaj sa mikroiglicama koji ima za cilj da učvrsti, podmladi i zategne kožu. Dermapen 3 je procedura kojom se stimuliše obnavljanje svih slojeva kože, stvaranje novog kolagena i omogućava bolja apsorpcija aktivnih supstanci. Daje odlične rezultate u tretiranju ožiljaka, strija, hiperpigmentacija, bora i opuštene kože. Tretman je prijatniji od injekcionih metoda i daje bolje rezultate.

DERMALUX TRI-WAVE LED FOTOTERAPIJA – Akne, fleke, podmlađivanje

Dermalux LED fototerapija je najnoviji tehnološki oblik svetlosne terapije, koji je trostruki dobitnik nagrade za najbolji tretman u oblasti estetike u Velikoj Britaniji, odakle i potiče. Dermalux LED proizvodi svetlo različitih talasnih dužina koje blagotvorno deluje na telo bez štetnih efekata.

ANTI-AGE TRETMANI

MEZOTERAPIJA LICA – Nahranjena, hidrirana koža sa manje bora

Problem suve, dehidrirane, tanke kože, kože sa borama i pigmentacijama možete uspešno rešiti mezoterapijom. Mezoterapija je metoda kojom se aplikuju posebne aktivne supstance u srednji sloj kože, u zavisnosti od tipa kože i problema koji se tretira. U sastav mezoterapijskih koktela ulaze vitamini, minerali, antioksidanti, hijaluronska kiselina… Kao rezultat koža je dubinski nahranjena, osvežena i hidrirana.

HIJALURON FILERI – Korekcija finih linija i bora, vraćanje volumena

Nedostatak potkožnog tkiva na jagodicama, podočnjacima, izražene bore oko usana kao i gubitak volumena na usnama možete rešiti hijaluronskim filerima. Postoji više vrsta hijaluronskih filera. Za koju vrstu hijaluronskog filera ćemo se odlučiti, zavisi od potreba naših klijenata i stručnog mišljenja naših lekara. Hijaluronskim filerima vraćamo volumen, umanjujemo bore, a omogućavamo vam da zadržite svoj prirodni izgled.

MEZONITI – Nehirurški face lifting

Vremenom koža lica gubi svoj prirodni tonus i opušta se, a bore postaju izraženije. Jedno od rešenja koje nudimo u DermaVille-u su mezoniti. Mezoniti su napravljene od sterilnog biorazgradivog materijala i aplikuju se u određeni sloj kože. Oko mezoniti se vremenom formira potpuno nov kolagen u koži, koji posle resorpcije mezoniti ostaje u koži i pravi potpuno novu prirodnu nit. Mezoniti predstavljaju nehirurški face lifting i daju dugoročne rezultate.

Hemijski Piling

HEMIJSKI PILING – Za akne, fleke i bolju teksturu kože

Česta izlaganja kože suncu i neadekvatna nega dovode do oštećenja kože u vidu hiperpigmentacija i loše teksture kože. Jedno od rešenja ovih problema su i hemijski pilinzi. Pored hiperpigmentacija, hemijski pilinzi vrlo uspešno rešavaju probleme sa aknama, proširenim porama, masnom kožom i mitiserima. U DermaVille-u možete uživati u vrhunskim hemijskim pilinzima najpoznatijih medicinskih proizvođača.

KOZMETOLOGIJA

MIKRODERMOABRAZIJA – Poboljšava izgled i teksturu kože

Zadebljala koža, neujednačen ten i loša tekstura kože se mogu poboljšati mikrodermoabrazijom. Mikrodermoabrazija predstavlja prijatnu metodu kojom se finim dijamantskim nastavcima popravlja tekstura kože i uklanja zadebljali sloj. Mikrodermoabrazijom postižemo i idealnu pripremu kože za ostale tretmane, jer poboljšava njihov efekat. Idealan brz tretman pred bitne događaje.

MEZOTERAPIJA BEZ IGALA – Neinvazivna metoda za regeneraciju i hidrataciju kože

Osetljiva koža na injektibilne procedure, vrlo uspešno se tretira mezoterapijom bez igala. Mezoterapija bez igala predstavlja proceduru kojom unosimo aktivne supstance u kožu. Priprema kože radi se mikrodermoabrazijom, koja omogućava dublje prodiranje koktela. U zavisnosti od tipa i stanja kože pažljivo biramo kombinaciju koktela koju aplikujemo mezoterapijom bez igala.

Klasican Tretman Lica

KLASIČAN TRETMAN LICA – Nega i održavanje

Klasičan tretman podrazumeva osnovnu negu lica, koji još nazivamo i higijenski tretman. Da bismo imali čistu kožu i da bismo mogli da nastavimo sa drugim tretmanima potrebno je uraditi pripremu kako bi se očistile pore i omogućila dublja penetracija preparata. Tretman je potrebno uraditi jednom do dva puta mesečno u zavisnosti od tipa kože koji se tretira.