AESTHETIC FACE TREATMENTS – LIFTING, SKIN TIGHTENING & REJUVENATION

When it comes to maintaining a youthful appearance, the face and neck areas deserve careful attention. The skin is particularly sensitive and is exposed the most to environmental influences. Therefore it is often the first to show signs of aging. We offer you treatments that maintain & restore the healthy look of your skin, tailored to your skin type, age and your needs.

LASER TRETMANI

VENUS LEGACY – 4D Face Lifting

Venus Legacy represents the newest generation of effective non-surgical rejuvenation treatments. It allows for comfortable, fast removal of wrinkles and the skin tightening with astonishing results.

VENUS VIVA – Remodelovanje i zatezanje kože

Jedini aparat koji uspeva da već nakon prvog tretmana ukloni čak i do 80% ožiljaka, pigmentacija i bora.
Tokom procesa starenja, dolazi do promene kolagena i elastina. Samim tim menja se izgled naše kože, dolazi do pada tonusa kože, pojave bora, menja se tekstura kože i dolazi do pojave crvenila i proširenih kapilara. Venus Viva je idealan tretman koji koži daje svežiji, prirodniji, podmlađen izgled bez operativnih zahvata.

LASERSKA EPILACIJA – Komforno i nežno do glatke kože bez dlaka

Laserska epilacija je brz, nežan i efikasan način za uklanjanje neželjenih dlačica sa trajnim rezultatima.
Epilacija laserom predstavlja jedinu svetski priznatu i bezbednu metodu trajnog uklanjanja dlaka sa lica i tela. Lasersku epilaciju mogu raditi i muškarci i žene, na svim delovima tela, osim predela oko očiju.

DERMAPEN 3 – Regenerisana koža bez ožiljaka, fleka i bora

Dermapen 3 je revolucionarni uređaj sa mikroiglicama koji ima za cilj da učvrsti, podmladi i zategne kožu. Dermapen 3 je procedura kojom se stimuliše obnavljanje svih slojeva kože, stvaranje novog kolagena i omogućava bolja apsorpcija aktivnih supstanci. Daje odlične rezultate u tretiranju ožiljaka, strija, hiperpigmentacija, bora i opuštene kože. Tretman je prijatniji od injekcionih metoda i daje bolje rezultate.

DERMALUX TRI-WAVE LED FOTOTERAPIJA – Akne, fleke, podmlađivanje

Dermalux LED fototerapija je najnoviji tehnološki oblik svetlosne terapije, koji je trostruki dobitnik nagrade za najbolji tretman u oblasti estetike u Velikoj Britaniji, odakle i potiče. Dermalux LED proizvodi svetlo različitih talasnih dužina koje blagotvorno deluje na telo bez štetnih efekata.

ANTI-AGE TRETMANI

MEZOTERAPIJA LICA – Nahranjena, hidrirana koža sa manje bora

Problem suve, dehidrirane, tanke kože, kože sa borama i pigmentacijama možete uspešno rešiti mezoterapijom. Mezoterapija je metoda kojom se aplikuju posebne aktivne supstance u srednji sloj kože, u zavisnosti od tipa kože i problema koji se tretira. U sastav mezoterapijskih koktela ulaze vitamini, minerali, antioksidanti, hijaluronska kiselina… Kao rezultat koža je dubinski nahranjena, osvežena i hidrirana.

HIJALURON FILERI – Korekcija finih linija i bora, vraćanje volumena

Nedostatak potkožnog tkiva na jagodicama, podočnjacima, izražene bore oko usana kao i gubitak volumena na usnama možete rešiti hijaluronskim filerima. Postoji više vrsta hijaluronskih filera. Za koju vrstu hijaluronskog filera ćemo se odlučiti, zavisi od potreba naših klijenata i stručnog mišljenja naših lekara. Hijaluronskim filerima vraćamo volumen, umanjujemo bore, a omogućavamo vam da zadržite svoj prirodni izgled.

MEZONITI – Nehirurški face lifting

Vremenom koža lica gubi svoj prirodni tonus i opušta se, a bore postaju izraženije. Jedno od rešenja koje nudimo u DermaVille-u su mezoniti. Mezoniti su napravljene od sterilnog biorazgradivog materijala i aplikuju se u određeni sloj kože. Oko mezoniti se vremenom formira potpuno nov kolagen u koži, koji posle resorpcije mezoniti ostaje u koži i pravi potpuno novu prirodnu nit. Mezoniti predstavljaju nehirurški face lifting i daju dugoročne rezultate.

HEMIJSKI PILING – Za akne, fleke i bolju teksturu kože

Česta izlaganja kože suncu i neadekvatna nega dovode do oštećenja kože u vidu hiperpigmentacija i loše teksture kože. Jedno od rešenja ovih problema su i hemijski pilinzi. Pored hiperpigmentacija, hemijski pilinzi vrlo uspešno rešavaju probleme sa aknama, proširenim porama, masnom kožom i mitiserima. U DermaVille-u možete uživati u vrhunskim hemijskim pilinzima najpoznatijih medicinskih proizvođača.

KOZMETOLOGIJA

MIKRODERMOABRAZIJA – Poboljšava izgled i teksturu kože

Zadebljala koža, neujednačen ten i loša tekstura kože se mogu poboljšati mikrodermoabrazijom. Mikrodermoabrazija predstavlja prijatnu metodu kojom se finim dijamantskim nastavcima popravlja tekstura kože i uklanja zadebljali sloj. Mikrodermoabrazijom postižemo i idealnu pripremu kože za ostale tretmane, jer poboljšava njihov efekat. Idealan brz tretman pred bitne događaje.

MEZOTERAPIJA BEZ IGALA – Neinvazivna metoda za regeneraciju i hidrataciju kože

Osetljiva koža na injektibilne procedure, vrlo uspešno se tretira mezoterapijom bez igala. Mezoterapija bez igala predstavlja proceduru kojom unosimo aktivne supstance u kožu. Priprema kože radi se mikrodermoabrazijom, koja omogućava dublje prodiranje koktela. U zavisnosti od tipa i stanja kože pažljivo biramo kombinaciju koktela koju aplikujemo mezoterapijom bez igala.

KLASIČAN TRETMAN LICA – Nega i održavanje

Klasičan tretman podrazumeva osnovnu negu lica, koji još nazivamo i higijenski tretman. Da bismo imali čistu kožu i da bismo mogli da nastavimo sa drugim tretmanima potrebno je uraditi pripremu kako bi se očistile pore i omogućila dublja penetracija preparata. Tretman je potrebno uraditi jednom do dva puta mesečno u zavisnosti od tipa kože koji se tretira.