MEZOTERAPIJA LICA

Spremni za leto

Znaci starenja kože se pojavljuju vrlo rano, vec oko 25-30. godine bore postaju primetne u pogledu očiju i usana, uočavaju se sitne promene po celom tenu, U procesu starenja ljudske kože vaćnu ulogu igraju faktori kao što je oksidativni stres, ultraljubičasta svetlost, uslovi rada, genetski faktor, itd. Da bi imali savršen glatak ten, poboljšali mikro-reljef kože, ukloni male, fine bore, neophodno je stimulisati i hraniti gornje slojeve kože (epidem i derm). To postižemo mezoterapijom i hemijskim pilinzima.

ŠTA JE MEZOTERAPIJA?

Mezoterapija zapravo znači ubacivanje potrebnih supstanci u srednji sloj kože, zavisno prema tipu, stanju, starosti ili problemu koji koža ima. Možemo to raditi veoma tankim iglicama ili aparatom koji je tome specijalno namenjen. Koristimo uglavnom spremne koktele vrhunskih proizvođača, koji su besbedni i efikasni za klijente, sadrže vitamine, minerale, hijaluronsku kiselinu, antioksidante, odnosno sve komponente za poboljšanje ishrane i dotok krvi u kožu. Mezoterapjski kokteli sadrže visok procenat hijaluronske kiseline koja predstavlja prirodni sastojak kože koji se gubi starenjem. Hijaluronska kiselina veže molekule vode te se koža hidrira, postaje jedrija i sveža, što je osnova pravilne nege kože. Ostale supstance kao sto je silicijum, DMAE, doprinose zatezanju, stimulišu stvaranje novog kolagena u koži, a neke koriguju mimične bore prirodnim materijama.

KOJE NEPRAVILNOSTI NA LICU SE MOGU REŠITI MEZOTERAPIJOM?

Mezoterapijom se mogu rešiti:

  • fine linije i bore oko očiju, usta, na vratu, čelu, odnosno celom licu ili telu
  • ožiljci, fleke, pigmentacije, akne i ujednačiti ten

KOLIKO TRAJE I KAKO IZGLEDA TRETMAN MEZOTERAPIJOM?

Tretman traje oko 30 minuta, a ukoliko se radi iglom, najpre se nanosi anestetik krema, pa je tretman bezbolan. Nakon tretmana su moguće manje modrice i blag otok. Retke su alergijske reakcije. Nakon tretmana mezoterapijom treba izbegavati sunčanje i jače znojenje. Pre mezoterapije, kao i nakon ne uzimati preparate koji sadrže aspirin. Ukoliko uzimate neke lekove ili imate alergije recite to pre tretmana svom terapeutu, zbog mogućih reakcija.

– Sada za vas mezoterapija po promotivnim cenama: paket od 3 tretmana po ceni dva –

Zakažite besplatnu konsultaciju u Dermaville na tel 066 630 34 34 ili zakažite online.