TRETMANI TELA

Celulit, strije, masne naslage i opuštena koža su samo neke od problema s kojima se gotovo svaka osoba suočava tokom života. Ponekad ni zdrav režim ishrane ni fizička aktivnost nisu dovoljni da bi se eliminisale nepravilnosti na telu, i baš u tim slučajevima se najbolji rezultati mogu postići nehirurškim tretmanima ulepšavanja i podmlađivanja tela. Dermaville vam pruža najefikasnije i najsavremenije tretmane kojima ćete brzo i bezbolno postići najbolje rezultate i biti ponosni na svoje zdravo i negovano telo.

OBLIKOVANJE TELA

VENUS LEGACY TELA – Reoblikovana figura tela, manje strija i celulita

Ova inovativna tehnologija spada u najsavremenije i najefikasnije metode nehirurškog podmlađivanja i nege kože. U tremanima Venus Legacy se koriste četiri tehnologije kojima se postižu vrhunski rezultati kada je u pitanju eliminisanje celulita, masnih naslaga, strija… Nakon tretmana, koža je podmlađena i zategnuta.

VANQUISH ME – Beskontaktna liposukcija stomaka

Vanquish ME je namenjen za redukciju obima stomaka uništavanjem masnih ćelija pomoću visokofrekventnog elektromagnetnog polja. Svojom frekvencijom Vanquish ME deluje isključivo na masne ćelije što dovodi do smanjenja obima u tretiranoj regiji za 2 do 8 cm posle samo jednog tretmana i do 2 kg u težini posle samo jednog tretmana.

LIPOLIZA – Ciljano smanjenje masti i obima

Lipoliza je efikasan tretman za preoblikovanje tela i primenjuje se direktnim ubrizgavanjem lipolitika u masno tkivo. Ovom metodom se efikasno uklanjanju masne naslage s tela.

MEZOTERAPIJA TELA – Redukovan celulit i zategnuta koža

Nepravilnosti na telu prouzrokovani starenjem ili drugim faktorima efikasno se mogu eliminisati mezoterapijom. Ovaj tretman daje odlične rezultate i sprovodi se ubrizgavanjem specijalnih supstanci u sve slojeve kože, čime se mogu eliminisati celulit, strije, masne naslage, ožiljci, fleke…

LASERSKA EPILACIJA

LASERSKA EPILACIJA – Komforno i nežno do glatke kože bez dlaka

Laserska epilacija je brz, nežan i efikasan način za uklanjanje neželjenih dlačica sa trajnim rezultatima. Epilacija laserom predstavlja jedinu svetski priznatu i bezbednu metodu trajnog uklanjanja dlaka sa lica i tela…

LASERSKA EPILACIJA ZA MUŠKARCE – Laserska epilacija za njega

Laserska epilacija kod muškaraca sada na brz i efikasan način uklanja neželjene dlačice sa trajnim rezultatima. Laser usmerava koncentrisano svetlo u folikul dlake, koje se zatim pretvara u toplotu i na taj način sprečava sposobnost dlake da raste, bez ometanja ili oštećenja površine kože.

NUTRITIVNA TERAPIJA

NUTRITIVNA TERAPIJA – Dermaville koncept pravilne ishrane

DermaVille koncept pravilne ishrane ima za cilj promenu onih navika koji su uzrok problema koji klijent ima (prekomerna uhranjenost, celulit, izgubljen tonus kože lica i tela, akne i sl.). Svakom klijentu se pristupa individualno, pošto smatramo da svaki organizam funkcioniše rezličito, a da se najbolji rezultat terapije postiže upravo ovakvim pristupom. Koncept ishrane upotpunjuje estetske procedure koje se izvode u centru.

MASAŽA

MASAŽA – Najbolje anti-stres & relax masaže

Masaža je drevna veština lečenja i terapija koja vodi poreklo iz tradicionalne kineske medicine. Masažom poboljšavamo cirkulaciju krvi i limfe, što znači da deluje na bolji dotok kiseonika, kao i eliminaciju štetnih materija iz ćelija organizma. U DermaVille-u možete uživati u relax i anti-stres masažama.