NAŠI APARATI

U želji da vam pružimo najbolje tretmane, najefikasnije rezultate i najkvalitetniju negu, koristimo opremu vodećih svetskih proizvođača. Naši aparati spadaju u najsavremeniju tehnologiju koja se primenjuje u oblasti estetske medicine i postavili su temelje revolucije u nehirurškom podmlađivanju lica i tela.

VENUS LEGACY RADIOFREKVENCIJA

venus-nasa oprema

Tretman Venus Legacy kombinuje čak četiri vrhunske tehnologije koje zajedničkim snagama oblikuju telo, zatežu kožu i uklanjaju celulit, a radi se o multipolarnoj radiofrekvenciji, pulsirajućim elektromagnetskim poljima i VariPulse i RealTime Feedback tehnologiji. Tokom tretmana potpuno se možete opustiti i uživati u prijatnoj, toploj masaži. Tretman dubinski podstiče stvaranje kolagena i elastina, što kao rezultat ima zategnutiju kožu i bolju cirkulaciju, čime se u kožu dovode hranljive materije i kiseonik, a samim tim i poboljšava izgled, kvalitet i zdravlje kože, podstiče razlaganje masnih naslaga i smanjuje vidljivost celulita.
Više o tretmanima…

DERMAPEN 3

Dermapen3 je revolucionaran aparat kojim se postiže zatezanje, podizanje i podmlađivanje kože. Dermapen može vidno da poboljša izgled kože tako što ublažava bore, strije, pigmentaciju, ožiljke nastale od hirurških zahvata, akni ili povreda… i mnogo mnogo više!.

Mikroiglice koje se nalaze na Dermapenu stvaraju mnogobrojne mikroubode na koži i tako posdstiču proces samozaceljenja i povećanja proizvodnje fibroblasta. Konačna reakcija kože na ovakve mikrotraume je
stvaranje kolagena i elastina. Kao rezultat, koža postaje zdravija, zategnutija i podmlađenija.
Više o tretmanima…

MESOWAVE PREMIUM

Mesowave premium predstavlja kombinaciju mikrodermoabrazije, mezoterapije baz igala I biostimulativnog lasera. Mikrodermoabrazijom uklanjamo povrsni zadebljali sloj koze I time obezbedjujemo bolju penetraciju aktivnih supstanci, pomocu mezoterapije bez igala. Biostimulativni laser deluje na metabolizam celija I pruza antiage efekat. Kombinacijomovih procedura dobijaju se brzi efekti, a tretman ja komforan, prijatan I potpuno bezbolan.
Više o mezoterapiji i mikrodermozabraziji.

ZIMMER CRYO 6

Ovaj uređaj je namenjen za smanjenje bola i opekotina i privremenu lokalnu anesteziju prilikom estetskih tretmana koji uključuju korišćenje lasera ili injekcija.

Za razliku od drugih aparata za hlađenje Zimmer Cryo 6 hladi kožu pre, tokom i nakon laserskih tretmana, bez uticaja na laserske zrake.

NAŠA KOZMETIKA

Pored stručnog osoblja s višegodišnjim iskustvom u esteskoj medicini i najsavremenije opreme, mi u Dermavillie-u koristimo i najkvalitetniju kozmetiku. Kako bismo vam pružili najefikasniju negu i dugotrajne rezultate, upotrebljavamo kozmetiku vrhunskih proizvođača, upravo onu u koju imaju poverenje i vodeći svetski eksperti u estetskoj medicini.

NEO STRATA

NeoStrata Skin Active sistem čini kombinacija klinički dokazanih sastojaka koji deluju na sve slojeve kože i efikasno i vidljivo otklanjaju znakove starenja.  Ovu kvalitetnu dermatološku liniju cene i koriste eksperti širom sveta, a njena efikasnost je dokazana brojnim kliničkim studijama na različitim tipovima kože.

Efekat NeoStrata dokazan je kod i različitih stanja kože kao što su foto-starenje, rozacea, hiperpigmentacija, izražena suvoća kože i akne.kože.

GERNÉTIC

GERnétic International je revolucionaran, alternativni brend za negu kože koji koristi naprednu tehnologiju da obezbedi kvalitetnu ishranu kože kroz više slojeva. Proizvodi hrane I neguju kožu prodirući do ćelijskog nivoa, nežno je hraneći korisnim sastojcima kako bi se obezbedilo da se sama regeneriše. Svi GERnétic preparati su nanomolekulski usitnjeni i imaju tačno određen polaritet tako da duboko prodiru u kožu. GERnéticove aktivne komponente,kao što su: aminokiseline, peptidi, biopeptidi, oligoelementi, vitamini I proteini se izvlače iz algi i organski gajenih biljaka u ekološkoj sredini. Prodiru duboko u ćelije i poboljšavajuizgled i stanje kože.

GERnétic deluje na probleme kao što su:
dehidratacija, bore, osetljiva koža, kuperoza, akne, rozacea, opekotine, vitiligo,ožiljci, strije, celulit, gubitak
elastičnosti, kao i na oblikovanje tela.

U našoj ponudi su GERnétic proizvodi za negu lica i tela.
Proizvodi za lice sadrže linije za sve tipove kože, za tretiranje hiperpigmentacija, za aknoznu kožu, takođe program za antiaging, za hidrataciju, za tretiranje I negu predela oko očiju, pilinge I maske. Liniju za telo čine GERnétic ulja, krema za masažu, anticelulit krema, krema za oblikovanje tela, krema protiv strija, losion za telo, serum za ispucale kapilare (koji se može koristiti I za lice), krema za zatezanje.GERnétic proizvodi poseduju esencijalne hranljive sastojke koji podstiču kožu da se regeneriše, uravnoteži i ojača svoj imunitet u cilju bolje zaštite od štetnih spoljnih uticaja. GERnétic proizvodi i tretmani nisu testirani na životinjama i mogu se naći isključivo u ordinacijama i profesionalnim salonima širom sveta na svih pet kontinenata u 50 zemalja, čiji su zaposleni prošli odgovarajuću obuku. GERnétic kozmetika je namenjena ženama I muškarcima.