SPREMNI ZA LETO?

Spremni za leto

OTKRIVAMO TAJNE IZGLEDA ZA PLAŽU HOLIVUDSKIH GLUMICA

Znamo da su ravan stomak, vitko telo, hidrirano blistavo lice, bikini bez brige o neželjenim dlakama, ciljevi kojima teži većina žena i sve više muškaraca, ali koji je pravi put do željenog izleda, otkriva nam dr Tamara Todorović, vođa tima lekara iz estetskog centra DermaVille.

Koji je najpouzdaniji tretman protiv celulita i opuštene kože?

To je Venus Legacy tretman, koji pomera granice u industriji lepote. On je u poslednjih par godina postao omiljeni tretman holivudskih zvezda. Ne samo što uklanja celulit, zateže opuštenu kožu i izbacuje naglomilanu vodu i masne naslage iz organizma, ovaj tretman je toliko efikasan da je dovoljno dve do četiri nedelje da postignete optimalan i dugoročan efekat.
Venus Legacy je aparat takozvane 4D tehnologije. Uz sve što nam Venus daje kao mogućnost ne treba zanemariti i da je tretman veoma opuštajući, sa efektom tople masaže. Više o Venus Legacy možete pogledati ovde.

Zašto je teško rešiti se masnih naslaga?

Tačno je da dijetom i vežbanjem ne možemo uvek postići savršen izgled. Neinvanizvnim medicinskim estetskim tretmanima svaki propust može da se nadoknadi. Upornih masnih naslaga možemo se zauvek rešiti kombinacijom tretmana lipolize, mezoterapije tela i Venus Legacy. Venus Legacy kombinuje se po potrebi sa metodom kojom se odgovarajući kokteli ubrizgavaju direktno u lokalizovane masne naslage.
Njihovim ubrizgavanjem dolazi do topljenja masnih ćelija, razgradnje zida masne ćelije i vezivne pregrade i onemogućava se ponovno nagomilavanje masti u ćeliji. Efekti koji se postižu ovim procedurama traju dugo, jer je razgradnja masti trajna. Ono što je zaista dobro kod Venus Legacy-ja je što rezultate možete videti već nakon prvog tretmana i to bez bola, bez neprijatnosti kao i bez perioda oporavka.

Kako da negujemo lice tokom leta?

Mladoliko, hidrirano i blistavo lice zahteva intenzivnu negu tokom celog leta.
Za vrele, letnje mesece izuzetno je važna mezoterapija, koja hrani lice i pomaže da koža ne oseti efekat sunca koje isušuje i dehidrira. Pored mezoterapije, Venus Legacy tretmani daće savršen i blistav izgled vašem licu celoga leta.

Zakažite besplatnu konsultaciju u Dermaville na tel 066 630 34 34 ili zakažite online.