NAŠA KOZMETIKA

Pored stručnog osoblja s višegodišnjim iskustvom u esteskoj medicini i najsavremenije opreme, mi u Dermavillie-u koristimo i najkvalitetniju kozmetiku. Kako bismo vam pružili najefikasniju negu i dugotrajne rezultate, upotrebljavamo kozmetiku vrhunskih proizvođača, upravo onu u koju imaju poverenje i vodeći svetski eksperti u estetskoj medicini.

NEO STRATA

NeoStrata Skin Active sistem čini kombinacija klinički dokazanih sastojaka koji deluju na sve slojeve kože i efikasno i vidljivo otklanjaju znakove starenja.  Ovu kvalitetnu dermatološku liniju cene i koriste eksperti širom sveta, a njena efikasnost je dokazana brojnim kliničkim studijama na različitim tipovima kože.

Efekat NeoStrata dokazan je kod i različitih stanja kože kao što su foto-starenje, rozacea, hiperpigmentacija, izražena suvoća kože i akne.kože.

SKIN CEUTICALS

SkinCeuticals predstavljaju visokodelotvorne formule koje poboljšavaju zdravlje kože i pomažu u borbi
protiv starenja kože.

Iza formule SkinCeuticals, razvijene 1997. godine, stoji dugogodišnji naučni rad dr Šeldona Pinela, poznatog američkog dermatologa koji je prvi uspeo da stabilizuje čisti vitamin C visoke koncentracije i niske pH vrednosti i da ga pretvori u kozmetičko rešenje.

Misija SkinCeuticals-a je poboljšanje zdravlja i nege i sve to uz pomoć kvalitetnih preparat iza kojih stoji nauka. Kao rezultat više decenija istraživanja kože, naše visokodelotvorne formule su koncentrisane i sadrže čiste aktivne sastojke koji dokazano dubinski prodiru u kožu. SkinCeuticals koriste i preporučuju dermatolozii plastični hirurzi, odabrane apoteke i vrhunski spa centri za ispravljanje znakova starenja i sprečavanje budućih oštećenja.

GERNÉTIC

GERnétic International je revolucionaran, alternativni brend za negu kože koji koristi naprednu tehnologiju da obezbedi kvalitetnu ishranu kože kroz više slojeva. Proizvodi hrane I neguju kožu prodirući do ćelijskog nivoa, nežno je hraneći korisnim sastojcima kako bi se obezbedilo da se sama regeneriše. Svi GERnétic preparati su nanomolekulski usitnjeni i imaju tačno određen polaritet tako da duboko prodiru u kožu. GERnéticove aktivne komponente,kao što su: aminokiseline, peptidi, biopeptidi, oligoelementi, vitamini I proteini se izvlače iz algi i organski gajenih biljaka u ekološkoj sredini. Prodiru duboko u ćelije i poboljšavajuizgled i stanje kože.

GERnétic deluje na probleme kao što su:
dehidratacija, bore, osetljiva koža, kuperoza, akne, rozacea, opekotine, vitiligo,ožiljci, strije, celulit, gubitak
elastičnosti, kao i na oblikovanje tela.

U našoj ponudi su GERnétic proizvodi za negu lica i tela.
Proizvodi za lice sadrže linije za sve tipove kože, za tretiranje hiperpigmentacija, za aknoznu kožu, takođe program za antiaging, za hidrataciju, za tretiranje I negu predela oko očiju, pilinge I maske. Liniju za telo čine GERnétic ulja, krema za masažu, anticelulit krema, krema za oblikovanje tela, krema protiv strija, losion za telo, serum za ispucale kapilare (koji se može koristiti I za lice), krema za zatezanje.GERnétic proizvodi poseduju esencijalne hranljive sastojke koji podstiču kožu da se regeneriše, uravnoteži i ojača svoj imunitet u cilju bolje zaštite od štetnih spoljnih uticaja. GERnétic proizvodi i tretmani nisu testirani na životinjama i mogu se naći isključivo u ordinacijama i profesionalnim salonima širom sveta na svih pet kontinenata u 50 zemalja, čiji su zaposleni prošli odgovarajuću obuku. GERnétic kozmetika je namenjena ženama I muškarcima.