NAJBOLJE ZA VAS

Najbolje za vas je vodilja DermaVille-a. Našim cenjenim klijentima pružamo jedinstveno iskustvo koje je u skladu s najvišim međunarodnim standardima estetskih i kozmetičkih tretmana. DermaVille se nalazi u srcu Novog Beograda, u neposrednoj blizini tržnog centra Delta city. Kvalifikovano, stručno i ljubazno osoblje DermaVille-a klijentima pruža tretmane na svetskom nivou. Usluge DermaVille-a utemeljene su na dubokom i iskrenom razumevanju potreba naših klijenata.

Za nju – Mi poštujemo jedinstvene izazove s kojima se sreću moderne žene, često održavajući ravnotežu između porodice i posla, a u isto vreme trudeći se da vode računa o svom izgledu. Damama pomažemo da održe zdrav izgled koji pruža dodatno samopouzdanje, neophodno da se sve obaveze izvrše s osmehom.

Za njega – Briga o fizičkom izgledu je postala sastavni deo života savremenog muškarca. Zato nudimo rešenja skrojena baš po meri i potrebama pripadnika jačeg pola.

Dermaville klijentima pruža prijatno i nezaboravno iskustvo tokom tretmana.

ONO ŠTO DERMAVILLE ČINI JEDINSTEVNIM

Moderan i grandiozan prostor do kog se lako dolazi (u blizini su Delta city i Belville) – link ka galeriji. Rezervisan podzeman parking prostor koji pruža diskreciju našim klijentima – link ka parkingu. Jednostavan način online zakazivanja tretmana ili putem telefona, kao i besplatne konsultacije – link ka zakazivanju. Stručno, kvalifikovano i ljubazno osoblje s dugogodišnjim iskustvom u estetskoj medicini – link ka osoblju. Dokazano efikasne aparate svetski poznatih proizvođača, lidera u svojoj kategoriji, kao što su VenusConcept (Izrael), Naggura (Španija),Zimmer Medizinsysteme (Nemačka) – link ka opremi. Želja da klijentima pružimo najkvalitetnije i najbolje tretmane. Upoznajte naše osoblje (link) pogledajte naš prostor (link), našu opremu (link) ili jednostavno zakažite tretman (link)

 

TRETMANI LICA

TRETMANI TELA

ZA NJEGA