Nega lica dok nosimo zaštitne maske

Spremni za leto

Saznajte kako da se negujete i u vreme novonastalih okolnosti, kada je nošenje zaštitnih maski neophodno.

Pošto je veći deo našeg lica svakodnevno pokriven, akcenat je na onom delu lica koji posebno dolazi do izražaja, a to su naše oči, čelo i kosa. U svakom slučaju, ne treba zanemariti i deo lica koji je pod maskom.

U poslednjih nekoliko meseci, usled pandemije koja nas je zadesila veliki procenat populacije, a naročito žena, zainteresovan je da popravi i neguje predeo oko očiju, čelo i time istakne svoju lepotu.

Koji se tretmani preporučuju?

  • Osim ovih procedura, veoma je tražen i preporučivan tretman mezoterapije. Akcenat ne bi trebalo da bude samo na vidljivom delu lica koji je izvan maske, već bi tretman trebalo da obuhvati čitavo lice, kao i vrat, dekolte i kosu. Preporuka je da se rade 4 do 6 tretmana u seriji, a razmak između njih ne bi trebalo da bude veći od 7 do 10 dana. Kokteli za mezoterapiju sadrže neumreženi hijaluron, oligo elemente, vitamine, minerale i još mnogo toga što je neophodno koži da ostane lepa i zdrava.
  • Tretman Venus Legacy, odnosno 4D radiotalasni lifting preporučuje se da bude tretman Vašeg izbora pre svih ostalih procedura. Vaša koža će, nakon ovog tretmana, biti boljeg tonusa, zategnutija i samim tim lepšeg izgleda.
  • Tretman Vašeg izbora može biti i Biorevitalizacija, koja će nahraniti Vašu kožu, dati joj baršunast, svež i podmlađen izgled. Preporuka je da se radi na mesec dana, a koliko će tretmana biti potrebno zavisi od stanja Vaše kože.
  • Jedan od najefikasnijih tretmana koji će u dužem vremenskom periodu pružiti hidriranost, bolji tonus, manje bora, ukloniti umoran izgled i štititi kožu od spoljnih uticaja je tretman Skin Booster-ima. Tretman je preporuka kako za lice, tako i za vrat ili dekolte.

Mezoterapija lica akcija

Koji tretman je najbolji za Vas?

Na pregledu, naši sertifikovani lekari proceniće i preporučiće Vam idealan tretman za Vašu kožu.

Za vas i vašu lepotu u dermavillu smo pripremili akcije koje će vašu kožu lica, a naročito regiju oko očiju sačuvati i učiniti još lepšom.

  • Mezoterapija celog lica 12.000 RSD je sada 10.000 RSD
  • Mezoterapija oko očiju 6.000 RSD je sada 4.000RSD
  • Hijaluronski fileri Juvederm (1 ml) 30.000 RSD je sada 27.000RSD

Nemojte zanemariti sebe i Vašu lepotu uprkos novonastalim okolnostima! Budite lepi i negovani.

DermaVille će se pobrinuti za vašu prirodnu lepotu!

Zakažite besplatnu konsultaciju u Dermaville na tel 066 630 34 34 ili zakažite online.