Konsultacije u estetskom centru DermaVille

Kako ukloniti strije

Vaš prvi dolazak i naše upoznavanje, prati niz neophodnih koraka temeljnog pristupa – analiza, razgovor i Observe tehnologija, kojima započinje vaša nega, od strane posvećenih stručnjaka u DermaVille centru.

DermaVille estetski centar je oaza za lice i telo, u kome možete pronaći sve najprestižnije antiaging procedure, kao i najsavremeniju tehnologiju i aparate za negu lica i tela.

Brojna usavršavanja tima stručnjaka, u zemlji i inostanstvu, kongresi i seminari u oblasti estetske medicine, doveli su do toga da DermaVille postane referentni centar u ovoj oblasti. Tim stručnjaka sa velikim uspehom primenjuje najsavremenije metode kod podmlađivanja ili rešavanja drugih problema, na bezbedan i bezbolan način.

DermaVille tim stručnjaka individualno pristupa svakom klijentu. Ovim pristupom, koji nije jednokratan i prilagođen je za svakoga pojedinačno, uspevamo da sa maksimalnim učinkom, usporimo proces starenja i dobijemo svež, jedar i mladalački izgled kože.

Po dolasku u naš centar, svaki klijent, pre bilo kog tretmana ili procedure, dobija stručnu konsultaciju i pregled kože lica Observ aparatom. Ovaj aparat omogućava dubinsku analizu tipa i stanja kože lica, na osnovu koje se daje dalja preporuka o najboljoj kombinaciji procedura, prilagođenih za svakog klijenta ponaosob.

Observ predstavlja jedan od najsavremenijih aparata za analizu kože lica. Kao jedinstveni aparat za dubinsku analizu kože, daje nam prikaz stanja u dubljim slojevima kože, kao i promena koje se ne mogu videti golim okom. Observ nam pomaže da odaberemo idealnu kombinaciju tretmana, kao i kod praćenja postignutih rezultata.

Mnoga površinska stanja kože potiču iz dubljih slojeva kože i teško ih je dijagnostifikovati golim okom. Aparat Observ razotkriva stanja kože koristeći patentiranu tehnologiju fluorescencije kože i polarizovane svetlosti. Observ koristi 6 različitih modova koji nam daju prikaz kože i na osnovu koga vidimo o kom se tipu kože radi. Observ fotografiše kožu pod različitim osvetljenjima i omogućava nam da vidimo dubinu bora, pigmentacija, stepen oštećenja kože od sunca, stanje kapilarne mreže, rasprostranjenost bakterija i gljivica u porama. Takođe, pruža nam uvid u kompleksnu analizu kože lica i može da prikaže kako ćemo izgledati u budućnosti ukoliko se ne budemo negovali na pravi način.


Zakažite besplatnu konsultaciju u Dermaville na tel 066 630 34 34 ili zakažite online.