LICE BEZ BORA I LIFTING KOŽE

Kako ukloniti strije

BORE I KAKO NASTAJU

Prvi znaci starosti često se bore. Međutim, nije samo starost uzrok pojave bora. Sunce, pušenje, nezdrava hrana, mimika lica, način spavanja, nepravilna higijena lica i još mnogo toga mogu uzrokovati bore na licu. Ko se mnogo i često mršti – pre će saznati kako igledaju bore na čelu i između obrva! Kad god se mrštite ili imate onaj „mrki“ pogled, vi savijate mišiće lica, što uzrokuje formiranje brazda ispod površine vase kože. U nedostatku elastičnosti, starenje kože se može uočiti i u mladim godinama. Vremenom, te linije izraza na vašem licu postanu stalni deo vašeg lica – a to su bore na čelu i između obrva.

REŠENJE ZA BORE

Iako može biti teško zamisliti da se u potpunosti oslobodite od bora na licu – posebno onih dubokih definitivno je moguće da se smanji njihov broj i ublaži igled. Kroz odrćavanje zdravog načina života i korišćenjem efikasnih tretmana za bore, moćete u velikoj meri smanjiti pojavu i formiranje dubokih bora na licu.
Neki sastojci u proizvodima za negu koće mogu imati umanjujući efekat na bore na licu, uključujući retinol, alfa-hidroksi kiselinu i salicilnu kiselinu. Bore na licu se danas uspešno tretiraju različitim kozmetičkim anti-age preparatima, medicinskim procedurama ili pak nekim prirodnim sredstvima. Jedna od metoda su i organski hijaluronski fileri. Pored toga što su organskog porekla, zahvaljajući savremenim tehnologijama ovi hijaluronski fileri daju prirodan izgled, bolje se inkorporiraju u tkivo, a efekti su dugoročniji. Mi u DermaVille estetskom centru koristimo filere nove generacije poznatih svetskih proizvodjača. Više o hijaluronski filerima možete pogledati ovde.

BORE NA VRATU I REŠENJA

Kada je reč o nezi kože, nemojte se fokusirati samo na lice – obratite pažnju na kožu ispod brade, odnosno na vrat. Vrat je jedan od delova tela koji su najviše izloženi suncu, ovde je koća tanja nego na licu i stoga predstavlja posebno ranjivu kategoriju na probleme kao što su bore na vratu i opusštenost kože usled dejstva UV zraka i starenja. Priuštite svom vratu odgovarajuću negu, baš kao što pružate svom licu. Tretmani koje možete raditi su Venus Legacy, Dermapen 3, Hemijski Pilinzi i Mezoterapije.

Da odaberete pravi tretman za vas pomoći će vam stručni tim estetskog centra DermaVille. Na taj način ćete pomoći u poboljšanju izgleda i stanja kože na vratu, smanjićete bore i učiniti da izgledate mlađe.

LIFTING KOŽE

Ukoliko su tonus mišića i kože opali usled sile zemljine teže ili nakon naglog gubitka kilograma, pored nezaobilaznih tretmana Venus Legacy aparatom možete se opredeliti i za 3D mezoniti. Mnogi sa pravom odlažu hirurške intervencije i u potrazi su za manje invazivnim metodama kojima mogu da dobiju iste efekte. Pomoću Venus Legacy tretmana i 3D mezoniti možete dobiti efekat face lifting-a na prijatan i neinvazivan način, bez perioda oporavka. Više o 3D mezonitima možete pogledati ovde.

Zakažite besplatnu konsultaciju u Dermaville na tel 066 630 34 34 ili zakažite online.