CELULIT I KAKO GA UKLONITI?

Kako ukloniti strije

ŠTA JE CELULIT I KAKO NASTAJE?

Celulit nastaje kao posledica poremećaja mikrocirkulacije potkožnog tkiva, usled dugoročnog nagomilavanja masnoća i toksina. Dolazi do slabljenja vezivnog tkiva i vremenom se stvaraju deformiteti kože koji podsećaju na pomorandžinu koru.

GDE SE JAVLJA?

Celulit se češće javlja kod žena, najčešće na butinama i gluteusu, mada se može javiti i na stomaku, rukama i listovima, dok se celulit kod muškaraca mnogo ređe javlja. Savremeni način života kao i nedovoljno kretanje i neadekvatna ishrana drastično je povećao broj žena koje imaju uporan celulit, čije uklanjanje zahteva dugotrajne i ozbiljne tretmane. Celulit je bolest koja predstavlja veliki estetski problem, dosta utiče na samopouzdanje žena, pa je potrebno što pre početi sa adekvatnom terapijom. Anticelulit tretmani su mnogo efikasniji u borbi protiv celulita od vežbi za celulit i dijete protiv celulita.

KAKO UKLONITI CELULIT?

Kombinacija više različitih procedura daje najbolje rezultate u borbi protiv celulita. Nakon višegodišnjeg iskustva sa pravom možemo reći da je dobitna kombinacija tretmana aparatom Venus Legacy i mezoterapije tela protiv celulita.

VENUS LEGACY – MEDICINSKI APARAT DOKAZANO EFIKASAN U BORBI PROTIV CELULITA

Venus Legacy (4 D radiotalasni lifting tela) je neinvanzivni medicinski aparat sa FDA sertifikatom koji je postavio standarde u borbi protiv celulita, masnih naslaga, strija i opuštene kože. Klinička istraživanja su pokazala da Venus Legacy aparat deluje na celulit tako što podstiče cirkulaciju krvi stvarajući nove krvne sudove, obezbeđuje bolju oksigenaciju i ishranu tkiva i podstiče limfnu drenažu. Redukuje celulit pomoću radiotalasa, pulsnog magnetnog polja i sukcije.

VENUS LEGACY – ŠTA MOŽEMO OČEKIVATI OD TRETMANA?

Venus Legacy je prijatan, opuštajući tretman tokom koga klijenti imaju osećaj tople masaže. Tretman traje oko 45 minuta i jednostavno ga je staviti u dnevni raspored, obzirom da se lako možete vratiti svakodnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana. Rezultat je vidljiv nakon prvog tretmana, celulit je smanjen, koža tela zategnuta, a figura tela reoblikovana. Za dugoročnije efekte potrebno je uraditi seriju od 6 tretmana, anrazmak između tretmana je 7 dana.

SLIKE PRE I POSLE TRETMANA

MEZOTERAPIJA – MEDICINSKI KOKTELI ZA UKLANJANJE CELULITA

Mezoterapija je medicinska procedura za lečenje celulita, kojom se aplikuju odgovarajući kokteli direktno u srednji sloj kože (mezoderm) gde je problem i nastao. Kombinacijom više različitih supstanci dobijamo odgovarajući koktel protiv celulita koji je prilagođen za svakog klijenta ponaosob. Koktel protiv celulita aplikuje se pomoću tankih iglica, što može izazvati blago crvenilo koje brzo prolazi i po koju modricu koje nestaju već nakon par dana. Da bismo sprečili eventualne neprijatnosti poput modrica i crvenila, mi u DermaVille-u vam sa ponosom možemo ponuditi najnoviju fototerapiju Dermalux LED lampom koja podstiče regeneraciju kože, a samim tim smanjuje crvenilo i nastanak modrica. Mezoterapija protiv celulita se radi jednom nedeljno, a za dugoročniji efekat potebno je uraditi seriju od 6-10 tretmana.

NAJBOLJI REZULTATI POSTIŽU SE KOMBINACIJOM TRETMANA I PREPARATA

Kombinacijom tretmana Venus Legacy aparatom i mezoterapije koji se rade naizmenično – jednom nedeljno, broj tretmana je manji, a efekat bolji i brži. Za sveobuhvatne rezultate u borbi protiv celulita preporučuje se i anticelulit masaža koja je popularna metoda, kao i savet našeg stručnog osoblja o korišćenju anticelulit preparata za kućnu upotrebu.

Zakažite besplatnu konsultaciju u Dermaville na tel 066 630 34 34 ili zakažite online.