VENUS LEGACY

SPECIJALNA PONUDA – DERMAVILLE

Iskoristite specijalne popuste u DermaVille-u od 30% u martu na tretmane aparatom Venus Legacy.
DermaVille je internacionalni estetski centar u kome možete uživati u vrhunskim tretmanima najsavremenije tehnologije i najkvalitetnije medicinske kozmetike. U potrazi za najidealnijim rešenjem za svakog klijenta ponaosob, oformili smo stručni tim sa dugogodišnjim iskustvom u estetskoj kozmetologiji. Kontinuirane edukacije i usavršavanja pružiće vam brze i efikasne tretmane  nakon kojih se možete vratiti svakodnevnim aktivnostima.
DermaVille je jedinstveni centar koji je posvećen isključivo željama i potrebama klijenata i gde sa sigurnošću možete da se prepustite i ukažete nam vaše poverenje.
Komforan, svetao, moderno opremljen prostor i obezbedjen parking čine vaš boravak prijatnim i bezbrižnim.
Budite među prvima u Srbiji koji će uživati u Venus Legacy tretmanima u kome su uživale holivudske zvezde nakon premijere aparata 2014. godine. Venus Legacy predstavlja savremenu svetsku tehnologiju koja je prvi put predstavljena u Sjedinjenim Američkim Državama. Omiljena je metoda mnogih svetskih zvezda. Tretmani Venus Legacy> aparatom su sada dostupni i u Beogradu u našem estetskom centru DermaVille.
Venus Legacy je prijatan, opuštajući tretman u toku koga klijenti imaju osećaj tople masaže. Kao rezultat na licu, vratu i dekolteu daje zategnutu, podmlađenu i čvrstu kožu. A na nogama, stomaku, bokovima, gluteusima i nadlakticama  daje bolje oblikovanu i zategnutu figuru tela. Venus Legacy odlaže invazivne hirurške procedure, a i poboljšava njihov efekat. Tretman pruža udobnost, bezbedan je i klijenti se odmah mogu vratiti svakodnevnim aktivnostima. Venus Legacy tretmani traju od 20 do 45 minuta u zavisnosti od tretirane regije. U DermaVille-u  rezultati su vidjivi već nakon prvog tretmana, koža je zategnutija, izgleda svežije, a tretirane regije tela su reoblikovane, sa manje celulita i sa manje vidljivim strijama. Venus Legacy je odobren od strane FDA, najstrožije agencije za kontrolu medicinskih aparata.
Zakažite Vaš termin u DermaVille-u i uverite se sami.

Pogledajte cenovnik…

MART 2016 – POPUSTI

-30% na tretmane Venus Legacy