­

SPREMNI ZA LETO?

Spremni za leto

OTKRIVAMO TAJNE IZGLEDA ZA PLAŽU HOLIVUDSKIH GLUMICA

Znamo da su ravan stomak, vitko telo, hidrirano blistavo lice, bikini bez brige o neželjenim dlakama, ciljevi kojima teži većina žena i sve više muškaraca, ali koji je pravi put do željenog izleda, otkriva nam dr Tamara Todorović, vođa tima lekara iz estetskog centra DermaVille.

Koji je najpouzdaniji tretman protiv celulita i opuštene kože?

To je Venus Legacy tretman, koji pomera granice u industriji lepote. On je u poslednjih par godina postao omiljeni tretman holivudskih zvezda. Ne samo što uklanja celulit, zateže opuštenu kožu i izbacuje naglomilanu vodu i masne naslage iz organizma, ovaj tretman je toliko efikasan da je dovoljno dve do četiri nedelje da postignete optimalan i dugoročan efekat.
Venus Legacy je aparat takozvane 4D tehnologije. Uz sve što nam Venus daje kao mogućnost ne treba zanemariti i da je tretman veoma opuštajući, sa osećajem tople masaže. Više o Venus Legacy možete pogledati ovde.

Kako doći do ravnog stomaka za kratak period?

Svetski stručnjaci u oblasti estetike prepoznali su potrebu da se na brz način eliminišu masne naslage koje se najviše talože na stomaku. Tako je nastao aparat Vanquish ME. Kao najnovija beskontaktna liposukcija stomaka, smanjuje obim stomaka za 2-8 cm nakon jednog tretmana, do 2 kg manje u težini, a tokom tretmana koji traje 45 minuta oseća se intenzivna toplota. Ovaj tretman, rekla bih da je idealan pred leto, kada najviše pažnje obraćamo upravo na stomak. Pošto je veoma efikasan kod topljenja masnih naslaga, preporučuje se i izuzetno gojaznim osobama. Veoma se dobro kombinuje sa lipozom za pojačan efekat i Venus Legacy tretmanom za zatezanje kože. Više o Vanquish ME možete pogledati ovde.

Zašto je teško rešiti se masnih naslaga?

Tačno je da dijetom i vežbanjem ne možemo uvek postići savršen izgled. Neinvanizvnim medicinskim estetskim tretmanima svaki propust može da se nadoknadi. Upornih masnih naslaga možemo se zauvek rešiti kombinacijom tretmana lipolize, Vanquish ME, mezoterapije tela i Venus Legacy. Venus Legacy kombinuje se po potrebi sa metodom kojom se odgovarajući kokteli ubrizgavaju direktno u lokalizovane masne naslage.
Njihovim ubrizgavanjem dolazi do topljenja masnih ćelija, razgradnje zida masne ćelije i vezivne pregrade i onemogućava se ponovno nagomilavanje masti u ćeliji. Efekti koji se postižu ovim procedurama traju dugo, jer je razgradnja masti trajna. Ono što je zaista dobro kod Venus Legacy-ja je što rezultate možete videti već nakon prvog tretmana i to bez bola, bez neprijatnosti kao i bez perioda oporavka.

Kako da negujemo lice tokom leta?

Mladoliko, hidrirano i blistavo lice zahteva intenzivnu negu tokom celog leta.
Za vrele, letnje mesece izuzetno je važna mezoterapija, koja hrani lice i pomaže da koža ne oseti efekat sunca koje isušuje i dehidrira. Pored mezoterapije, Venus Legacy I PRP tretmani daće savršen i blistav izgled vašem licu celoga leta.


Zakažite besplatnu konsultaciju u Dermaville na tel 066 630 34 34 ili zakažite online.

KONTAKTIRAJTE NAS
+381 11 630 34 34
+381 66 630 34 34
info@dermaville.rs
Jurija Gagarina 12a/2
Iris, Belville
11070 Novi Beograd