­

MEZONITI (3D & 4D) – Nit koja podmlađuje

Odličan način da zategnete kožu, i podmladite vaš izgled

MEZONITI – NOVITET U LIFTING TRETMANIMA
Za postizanje prirodnog, podmlađenog, odmornog i svežeg izgleda, tretman 3d mezonitima je prava opcija. Niti prilagođavamo tipu i zatečenom stanju kože, kako bismo dobili potpuno prirodan izgled.
Tretman kao rezultat daje, ne samo efekat podizanja i zatezanja, već i sama koža postaje mekša. Možda najveća prednost 3d mezonit tretmana, jeste što i nakon resorpcije, novoformirani kolagen, stvara svoju, prirodnu nit!

ŠTA SU MEZONITI?
Mezoniti su biorazgradive niti koje se koriste za procedure liftinga lica i tela. One su napravljene posebno za estetske tretmane, od hirurškog razgradivog konca, apsolutne absorpcije, i potpuno nestaju iz kože za 180 do 240 dana. U zavisnosti od oblasti koju tretiramo i tpa kože, postoje niti različitih debiljna. Njihova čvrstina i mogućnost postavljanja u više pravaca i na više nivoa kože omogućavaju nam da podmladimo izgled, bez vidljivih defekata na koži i ograničenja mimike.

KOJE VRSTE 3D & 4D MEZONITA POSTOJE?
Postoji više vrsta mezonita. Obične linearne mezoniti su namenjene mlađoj koži isasvim plitkim borama. Spiralne niti imaju jači lifting efekat, kao i cog niti koje imaju zupčasta krilca na samoj niti koja doprinose da se nit lakše fiksira, a i jače stimulišu kolagen.

KAKO DELUJU MEZONITI?
Oko ovih niti vremenom se formira potpuno nov kolagen, a u toku naredna 2 meseca, kolagen i dalje ostaje i pravi novu, prirodnu nit. Efekat liftinga vidljiv je posle dva do tri meseca, zavisno od broja niti kao i jačine kolageneze u organizmu.

GDE SE PRIMENJUJU MEZONITI?
Moguća je primena niti na licu, vratu, dekolteu, kao i na telu. Na licu ističemo lifting efekat na regiju donje vilice gde se najčešće uočava pad tonusa, regiju vrata, kao i kožu iznad kolena. Tretman traje oko 45 minuta i izvodi se u lokalnoj anesteziji. Moguće su prolazne manje modrice nakon tretmana. Svi drugi tretmani se mogu raditi već desetak dana nakon mezonita.

mezoniti

Za više informacija, pozovite nas na tel 066 630 34 34 i zakažite Vašu besplatnu konsultaciju ili zakažite online.

KONTAKTIRAJTE NAS
+381 11 630 34 34
+381 66 630 34 34
info@dermaville.rs
Jurija Gagarina 12a/2
Iris, Belville
11070 Novi Beograd