­

AESTHETIC FACE TREATMENTS – LIFTING, SKIN TIGHTENING & REJUVENATION

When it comes to maintaining a youthful appearance, the face and neck areas deserve careful attention. The skin is particularly sensitive and is exposed the most to environmental influences. Therefore it is often the first to show signs of aging. We offer you treatments that maintain & restore the healthy look of your skin, tailored to your skin type, age and your needs.

VENUS LEGACY – 4D Face Lifting

Venus Legacy represents the newest generation of effective non-surgical rejuvenation treatments. It allows for comfortable, fast removal of wrinkles and the skin tightening with astonashing results.

Learn more

NOVO DERMAPEN 3

Dermapen je procedura kojom se stimuliše stvaranje kolagena i omogućava bolja apsorpcija aktivnih supstanci. Daje odlične rezultate u tretiranju ožiljaka, strija, hiperpigmentacija, bora… Tretman je prijatniji od ostalih injekcionih metoda i daje bolje rezultate. U zavisnosti od indikacije tretman se može ponavljati na 3-6 nedelja.

Saznaj više

MEZOTERAPIJA LICA

Mezoterapijom se posebne supstance ubacuju u srednji sloj kože, u zavisnosti od starosti, tipa kože i problema koji se tretira. Ovim tretmanom se mogu redukovati bore, ožiljci,akne, fleke, pigmentacije…

Saznaj više

HIJALURON FILERI

Fileri se koriste da popune bore, podmlade, zategnu kožu i isprave nepravilnosti na koži lica. U tretmanima se koriste fileri različite postojanosti, porekla i hemijskog sastava.

Saznaj više

HEMIJSKI PILING

Nanošenjem posebnih hemijskih supstanci dolazi do kontrolisanog skidanja kože, a sve u cilju regeneracije. Hemijskim pilinzima se mogu ublažiti ožiljci, smanjiti pore i poboljšati ten.

Saznaj više

MESO THREADS

Meso threads (also called lift threads) are a great, new treatment option to lift sagged skin and underlying tissue. As a result, the natural shape of the face is restored and the skin is smoothed…

LEARN MORE

MIKRODERMOABRAZIJA

Mikrodermoabrazija je metoda kojom se pomoću dijamantskih nastavaka uklanja površinski sloj epiderma (stratum corneum). Tretman je potpune bezbolan, a koži vraća sjaj i blistav ten.

Saznaj više

MEZOTERAPIJA BEZ IGALA

Mezoterapija bez igala je prijatna, neinvanzivna metoda, kojom se aplikuju aktivne supstance duboko u slojeve kože i potkožno tkivo korišćenjem postupka mezoporacije. Poboljšava metabolizam dopremajući hranljive supstance, poboljšava cirkulaciju krvi kao i limfnu drenažu.

Saznaj više

KLASIČAN TRETMAN LICA

Klasičan tretman podrazumeva osnovnu negu lica, koji jos nazivamo i higijenski tretman. Da bismo imali čistu kožu i da bismo mogli da nastavimo sa drugim tretmanima potrebno je uraditi pripremu kako bi se očistile pore i omogućila dublja penetracija preparata. Tretman je potrebno uraditi jednom do dva puta mesečno u zavisnosti od tipa kože koji se tretira.

Saznaj više

CONTACT US
+381 11 630 34 34
+381 66 630 34 34
info@dermaville.rs
Jurija Gagarina 12a/2
Iris, Belville
11070 Novi Beograd