­

MASAŽA

masaza

Masaža je drevna veština lečenja i terapija koja vodi poreklo iz tradicionalne kineske medicine. Masažom poboljšavamo cirkulaciju krvi I limfe, što znaci da deluje na bolji dotok kiseonika, kao I eliminaciju štetnih materija iz ćelija organizma. Takođe, masažom možemo pomoći bolnim mišićima I zglobovima, povećati gipkost kože I tela, poboljšati tonus mišića, povećati imunitet organizma I delovati antistresno. Masaža nije samo tretman za relaksaciju, već I preventivna metoda protiv nakupljanja stresa kao I za olakšavanje emotivne I fizicke napetosti.

U svetu postoji preko 80 vrsta masaža, od kojih izvajamo Ayurvedsku masažu zbog blagotvornih dejstava koje pruža, a preko su potrebni savremenom čoveku zbog načina života koji vodi. Ayurveda uči savremenog čoveka da preuzme odgovornost za sopstveno zdravlje I da živi u skladu saduhom i telom.

AYURVEDSKOM MASAŽOM se tretiraju određene marma tačke za protoke energije, koje se specifičnim pokretima masiraju uz primenu lekovitih ayurvedskih ulja. Kao rezultat postiže se oslobađanje od stresa, napetosti, bolova u mišićima, teliminacija otoka, rešavanje problema glavobolje I nesanice, balansiranje krvnog pritiska, uspostavljanje boljeg rada unutrašnjih organa I žlezda. Vreme trajanja masaže može biti sat vremena ili pola sata (parcijalna masaža). Prepustite se veštim prstima naših masera koji će uspostavitiprirodni balans između Vašeg tela I uma.

 

CONTACT US
+381 11 630 34 34
+381 66 630 34 34
info@dermaville.rs
Jurija Gagarina 12a/2
Iris, Belville
11070 Novi Beograd