­

NAŠA OPREMA

U želji da vam pružimo najbolje tretmane, najefikasnije rezultate i najkvalitetniju negu, koristimo opremu vodećih svetskih proizvođača. Naši aparati spadaju u najsavremeniju tehnologiju koja se primenjuje u oblasti estetske medicine i postavili su temelje revolucije u nehirurškom podmlađivanju lica i tela.

VENUS LEGACY RADIOFREKVENCIJA

venus-nasa oprema

Tretman Venus Legacy kombinuje čak četiri vrhunske tehnologije koje zajedničkim snagama oblikuju telo, zatežu kožu i uklanjaju celulit, a radi se o multipolarnoj radiofrekvenciji, pulsirajućim elektromagnetskim poljima i VariPulse i RealTime Feedback tehnologiji. Tokom tretmana potpuno se možete opustiti i uživati u prijatnoj, toploj masaži. Tretman dubinski podstiče stvaranje kolagena i elastina, što kao rezultat ima zategnutiju kožu i bolju cirkulaciju, čime se u kožu dovode hranljive materije i kiseonik, a samim tim i poboljšava izgled, kvalitet i zdravlje kože, podstiče razlaganje masnih naslaga i smanjuje vidljivost celulita.
Više o tretmanima…

DERMAPEN 3

Dermapen3 je revolucionaran aparat kojim se postiže zatezanje, podizanje i podmlađivanje kože. Dermapen može vidno da poboljša izgled kože tako što ublažava bore, strije, pigmentaciju, ožiljke nastale od hirurških zahvata, akni ili povreda… i mnogo mnogo više!.

Mikroiglice koje se nalaze na Dermapenu stvaraju mnogobrojne mikroubode na koži i tako posdstiču proces samozaceljenja i povećanja proizvodnje fibroblasta. Konačna reakcija kože na ovakve mikrotraume je
stvaranje kolagena i elastina. Kao rezultat, koža postaje zdravija, zategnutija i podmlađenija.
Više o tretmanima…

MESOWAVE PREMIUM

Mesowave premium predstavlja kombinaciju mikrodermoabrazije, mezoterapije baz igala I biostimulativnog lasera. Mikrodermoabrazijom uklanjamo povrsni zadebljali sloj koze I time obezbedjujemo bolju penetraciju aktivnih supstanci, pomocu mezoterapije bez igala. Biostimulativni laser deluje na metabolizam celija I pruza antiage efekat. Kombinacijomovih procedura dobijaju se brzi efekti, a tretman ja komforan, prijatan I potpuno bezbolan.
Više o mezoterapiji i mikrodermozabraziji.

ZIMMER CRYO 6

Ovaj uređaj je namenjen za smanjenje bola i opekotina i privremenu lokalnu anesteziju prilikom estetskih tretmana koji uključuju korišćenje lasera ili injekcija.

Za razliku od drugih aparata za hlađenje Zimmer Cryo 6 hladi kožu pre, tokom i nakon laserskih tretmana, bez uticaja na laserske zrake.

KONTAKTIRAJTE NAS
+381 11 630 34 34
+381 66 630 34 34
info@dermaville.rs
Jurija Gagarina 12a/2
Iris, Belville
11070 Novi Beograd