­

NAŠ TIM

Tim DermaVille-a čini stručno osoblje s višegodišnjim iskustvom u estetskoj medicini. Stručnost, veština i znanje nisu jedini razlozi zbog kojih nam klijenti pružaju poverenje. To je i zbog iskrene ljubaznosti, razumevanja i posvećenosti ostvarivanju vaših želja. Svaki vaš osmeh je naša pobeda.

Dr Vesna Milanović

Doktorka medicine / estetičar

Vesna Milanović je doktor specijalista hirurgije, sa specijalističkim stažom od čak 15 godina. Znanje i veštine iz estetske medicine (mezoterapija, botoks, hijaluronski fileri i mezoniti) sticala je u prestižnim institucijama i brojnim seminarima, između ostalog:

  • Clinica HERA, prof. dr Philippe Deprez, Španija
  • Fileri u medicini, CENTRO MEDICO POLISPECIALISTICO prof. dr Nicola Zerbinati, Milano
  • Brojni domaći i strani seminari i edukacije iz oblasti antiejdžing medicine

Dr Tamara Todorović

Doktorka stomatologije / lekar estetske medicine

Tamara Todorović je doktor stomatologije i sertifikovani lekar estetske medicine. Nakon završetka fakulteta prepoznala je lepotu i posebnost profesije anti­aging lekara. Budući da se znanja i tegnologije u ovoj oblasti stalno razvijaju počela je da se edukuje, usavršava i radi kao anti­aging lekar. Znanja i veštine sticala je u prestižnim institucijama, brojnim seminarima i pohađala edukacije kod prof. Dr Jacques Le Coz­a. Poseduje sertifikate za:

  • Hijaluonske filere
  • Mezoterapiju lica i tela (Prof. Dr Jacques Le Coz)
  • Mezoniti
  • Hemijske pilinge

Dr Andrijana Ćulafić

Doktorka medicine/Subspecijalista ishrane (dijetolog)

Andrijana Ćulafić u svom radu neguje strogo individualan pristup svakom klijentu, jer smatra da se najbolji rezultati bilo kakvog lečenja postižu samo takvim pristupom.Pravilne nutritivne navike, prema kojima usmerava svoje klijente, od izuzetne su važnosti za dobijanje trajnih rezultata dobrog zdravlja i lepog i negovanog izgleda. Ona takođe poseduje dugogodišnje iskustvo u lečenju oboljenja koja su uslovljena nepravilnim nutritivnim i drugim životnim navikama.

Sonja Bubulj

Medicinski kozmetičar

“Posao treba da ti se dopada da bi ga obavljao dobro. Radim posao za koji sam se školovala i za koji sam stručna i kompetentna. Koristeći svoje znanje, sposobnosti i veštine, polazi mi za rukom da ljude činim lepšim i srećnijim. Jedan od motivatora je svakako zadovoljstvo i poverenje klijenata. Posao medicinskog kozmetičara me ispunjava
i dopušta kreativnu slobodu.”

Violeta Matković

Medicinski kozmetičar

“Kao student sa visokim ocenama bila sam pozvana od strane profesora da radim u ordinaciji koja se bavi estetskom medicinom. Moje prvo radno iskustvo koje mi se veoma dopalo i nastavila sam da se usavršavam u tom smeru kroz kontinuirane edukacije i kurseve iz estetske medicine. Volim svoj posao jer je kreativan, osmisliti
pravu kombinaciju za svakog klijenta ponaosob je izazov, a najveća satisfakcija je zadovoljan i srećan klijent.”

Jelena Bojkovski

Medicinski kozmetičar i maser

“Ljubav prema ovom poslu se, po mom mišljenju, razvija od malena.
Razvija se od trenutka kada počnemo da u igri ulepšavamo lutku, mamu, baku, sestru. Kada, kao ja, radite posao koji volite i koji vam daje mogućnost da druge činite srećnim, on vas i spunjava, i osećate se poput tog malog deteta koje uživa.
„Mojoj ljubavi prema ovom poslu, takođe, doprinosi i činjenica da mi i nakon višegodišnjeg rada i stečenog iskustva, pruža priliku da nastavim da razvijam i usavršavam svoje veštine, sposobnosti i kreativnost, ali i zahteva veliku odgovornost, a sve u cilju postizanja maksimalnog zadovoljstva kod klijenata.”

Branka Vuković

Maser i edukator ayurvedske masaže

“Prvu obuku za ayurvedskog masera završila sam u Italiji i usvojila njihov holistički pristup klijentu kako sam i sama bila dočekana. Nakon tog iskustva moj život se promenio na bolje i nastavila sam da se usavršavam u tom pravcu. Tokom 25 godina iskustva shvatila sam da treba raditi da bi živeo, ali istovremeno treba voleti to što radis.
Dolaskom na masažu vi ukazujete veliko poverenje maseru, jer vaše telo govori sve o vama, samo ga treba čitati. Svi imamo svoju energiju ali načinom života mi je blokiramo i dolazi do umora. Moja energija i volja da ljudima pomognem da se oslobode stresa čine moj život ispunjenijim.
Temelji principa holističke filozofije su: Duša i telo, lepota i blagostanje nerazdvojni su delovi celine.”

Marko Krstić

Maser / fizioterapeut

„Viši fizioterapeut – Posao fizioterapeuta – masera je nešto što me je oduvek privlačilo i što sam trudom uspeo i da postanem. To je dinamičan posao koji zahteva punu pažnju i usmerenost ka cilju. Cilj je zadovoljstvo klijenta koje želim da postignem koristeći svoje znanje i veštine koje sam stekao. Zadovoljstvo klijenta me čini srećnim i velika je motivacija za dalji rad i usavršavanje.“

 

KONTAKTIRAJTE NAS
+381 11 630 34 34
+381 66 630 34 34
info@dermaville.rs
Jurija Gagarina 12a/2
Iris, Belville
11070 Novi Beograd