­

NAJBOLJE ZA VAS

Najbolje za vas je vodilja DermaVille-a. Našim cenjenim klijentima pružamo jedinstveno iskustvo koje je u skladu s najvišim međunarodnim standardima estetskih i kozmetičkih tretmana. DermaVille se nalazi u srcu Novog Beograda, u neposrednoj blizini tržnog centra Delta city. Kvalifikovano, stručno i ljubazno osoblje DermaVille-a klijentima pruža tretmane na svetskom nivou. Usluge DermaVille-a utemeljene su na dubokom i iskrenom razumevanju potreba naših klijenata.

Za nju – Mi poštujemo jedinstvene izazove s kojima se sreću moderne žene, često održavajući ravnotežu između porodice i posla, a u isto vreme trudeći se da vode računa o svom izgledu. Damama pomažemo da održe zdrav izgled koji pruža dodatno samopouzdanje, neophodno da se sve obaveze izvrše s osmehom.

Za njega – Briga o fizičkom izgledu je postala sastavni deo života savremenog muškarca. Zato nudimo rešenja skrojena baš po meri i potrebama pripadnika jačeg pola.

Dermaville klijentima pruža prijatno i nezaboravno iskustvo tokom tretmana.

ONO ŠTO DERMAVILLE ČINI JEDINSTEVNIM

Moderan i grandiozan prostor do kog se lako dolazi (u blizini su Delta city i Belville) – link ka galeriji. Rezervisan podzeman parking prostor koji pruža diskreciju našim klijentima – link ka parkingu. Jednostavan način online zakazivanja tretmana ili putem telefona, kao i besplatne konsultacije – link ka zakazivanju. Stručno, kvalifikovano i ljubazno osoblje s dugogodišnjim iskustvom u estetskoj medicini – link ka osoblju. Dokazano efikasne aparate svetski poznatih proizvođača, lidera u svojoj kategoriji, kao što su VenusConcept (Izrael), Naggura (Španija),Zimmer Medizinsysteme (Nemačka) – link ka opremi. Želja da klijentima pružimo najkvalitetnije i najbolje tretmane. Upoznajte naše osoblje (link) pogledajte naš prostor (link), našu opremu (link) ili jednostavno zakažite tretman (link)

 

TRETMANI LICA

Saznaj više

TRETMANI TELA

Saznaj više

ZA NJEGA

Saznaj više

 

KONTAKTIRAJTE NAS
+381 11 630 34 34
+381 66 630 34 34
info@dermaville.rs
Jurija Gagarina 12a/2
Iris, Belville
11070 Novi Beograd