­

NOVO – Laserska Epilacija za muškarce

venus
Iako je muškarcima svojstvena maljavost, ipak prekomerna maljavost može biti neprijatna i samim tim stvarati im osećaj nelagodnosti. Na sreću svih muškaraca koji imaju prekomernu maljavost u u estetskom centru DermaVille dlaka se mogu rešiti na bezbolan i brz način.

Kako?
Laserska epilacija kod muškaraca sada na brz i efikasan način uklanja neželjene dlačice sa trajnim rezultatima. Laser usmerava koncentrisano svetlo u folikul dlake, koje se zatim pretvara u toplotu i na taj način sprečava sposobnost dlake da raste, bez ometanja ili oštećenja površine kože.

Zašto?
U estetskom centru DermaVille koristimo najnoviji i najefikasniji medicinski laser na svetu, Lumenis LightSheer Desire.
Lumenis LightSheer Desire je laser najnovije generacije koji poseduje uređaj za hlađenje koji umiruje kožu i epilaciju čini bezbolnom. Osim uređaja za hlađenje, ima i ugrađenu sondu sa vakumom za veće površine kože koja nam omogućava maksimalne rezultate, lagodnos a sam tretman traje kraće jer je apikator najveći koji postoji.

Šta?
Najčešće tretirane regije kod laserske epilacije muškaraca su, leđa, grudi, stomak, vrat i jagodice.

Do kad?
Trajni rezultati se postižu nakon serije od tri do pet tretmana. Tretmani se ponavljaju u razmaku od 4-6 nedelja ukoliko se tretira telo, dok se kod laserske epilacije lica tretmani mogu ponavljati nakon 2-4 nedelje.
Priprema muškaraca za lasersku epilaciju podrazumeva brijanje ili „trimovanje“ dlaka 3-4 nedelje pre epilacije. Na sam dan tretmana laserske epilacije dužina dlaka treba da bude 1 mm. Odmah nakon epilacije treba izbegavati teretanu, saunu, đakuzi i bazene kao i narednih 24h do 48h. Posle tog perioda sve aktivnosti su bezbedne.


AKCIJA – Laserska Epilacija sada sa -20% popusta, ukoliko uplatite 5 tretmana ostvarujete -40% popusta!
Zakažite besplatnu konsultaciju u Dermaville na tel 066 630 34 34 ili zakažite online

KONTAKTIRAJTE NAS
+381 11 630 34 34
+381 66 630 34 34
info@dermaville.rs
Jurija Gagarina 12a/2
Iris, Belville
11070 Novi Beograd